Facebook sifre yenileme

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
bir kac gün önce sorun yasadim Facebook girisinde ve daha sonra da kendi sorunumu hallettim nasil mi ;
mesela Facebook sifrenizi unuttunuz sifre'yi unuttum butonuna tikliyorsunuz seceneklerden telefonunuz cikiyor kod geliyor o kodu yazip gideriyorsunuz sorunu (bunu bilmeyen yoktur herhal)

Ama bir de öyle sorunlar olabiliyor ki Annem de yasadigim kadariylen ;
Bir de Telefon kartini kaybettiginiz de hepten durum vahim.
o kod nereye gelecek ?nasil gelecek ?yeni Face mi acmaliyima kadar gider bu düsünceler ..kolayi var kesfettim belki bilen biliyordur ben yeni ögrendim ve bilgilendirmek istedim:dyg:

Bahsettigim gibi Telefon kartinizi kaybettiniz artik kullanma durumunuz yok ve
panige kapilmak yok asagida yazdigimi iyi okuyalim;

(Akilli telefonlar icin )
~Messenger'e girip Cep telefonunuzu yazan kisima tiklayip numarayi degistiriyorsunuz.ve o numarayi bilen sizlere facebooktan ulasabilir ama o numarayi sadece siz görmektesiniz bunu da unutmadan söyliyelim..

Daha sonra eski sürün Facebook'a giris yapiyoruz sifremi unuttum kismina tikliyorsunuz ve isminizi veya soyadinizi veya numaranizi aramaya yazip profili buluyorsunuz ve daha sonra altin da Cep telefonlarda cikiyor onayliyorsunuz kod gelsin diye iki numaraya da..sonra da o kodu girip Facebook sifrenizi yenileyebiliyorsunuz tekrar giris yapabiliyorsunuz.

neymiş?

demokraside çağre. . bu uymadı bu konuya neyse.

hadi geçmiş olsun.

Geri