Facebook Şifre Koyarken Neye Dikkat Etmeliyiz ?

Konu sahibi son olarak 3985 gün önce görüldü
Merhaba değerli forum üyeleri, facebook şifrelerimizi nasıl koymalıyız bir kaç bilgi vermeye çalışıcağım,

-İlk önce şifremizde kaç haneli olacağını belirliceğimize karar vericez,
-8-16 Arası iyidir,

Örnek : 10 Haneli bir şifre oluşturalım.
İsminiz,Soyisminiz,şehriniz Vs. bilgiler koymanızı hiç tavsiye etmem.
Şifrenizin karmaşık olmalıdır. Telefon,TCno Koymanızı hiç tavsiye etmem.

4Karakter sayı
4Karakter Harf
2Karakter Noktalama işaretleri vs.

Koymak 10 Hanli bir şifre için koyulması en iyisidir.
Mesela 1998 4karakter sayımız
Sayı ile harfler arasına noktalama işaretlerini öneririm, Kırılması zor olur ve tahmin edilemez.
İsminizi kısaltabilir yada tersten yazabilirsiniz ismim enes,
Sonunada nokta koydukmu kırılması çok zorlaşır.

Oluşturduğumuz Şifre : 1998.sene.

Forum'a yeni katıldım ilk konum bu kuralları okuyamadım en yakın zamanda okucak kural ihlali yapıyorsam uyarırsanız sevinirim.
Herkesin ramazan bayramı hayırlı olsun.

şifrem o kadar güvensiz ki facebook artık bu şifreyi kabul etmiyor, değiştirsem geri dönemem yani

İyi bir şifre koymanızı öneririm son sıralar şifre kırmalar arttı eniştemin başına geldi o yüzden bu konuyu açtm.

şifresi kırılanlar genelde phishinge kanıyor, bende o göz yok
zaten email şifresi sağlam anında geri alırım

Forum ile aynı şifreyi kullanıyorum. İsteyen hacklesin hiç umrumda değil.

Klavyeye oturuyorum her şifre yenilemede.
Browser unutana kadar devam unutursa bi şifre hakkı daha rica ediyorum zuckerberg" den

Saçmalık : şifrem çok basit. Üstelik Şifremi ne yapsın hackerler? Face'mde olan 3 5 kişiye virüslü link2mi atacaklar?
Şifremin kırıla bilmesi için : Bilgisayarımda veya web tarayıcımda virüs olması lazım.

hadi diyelim programla kırdılar. Sene olmuş (2015) 2016'a gireceğiz. Facebook Çok Akılsız ceo'su ve hacker gruplarıyla çalışmıyor bunlarıda düşünmüyor, Telefonunu ekle kod ile hallet, hatta birşeyi var ister pcden ister telden istersen farklı yerlerden giriş yaptığında Telefonuna mesaj geliyor.

Diyelim Kırmızı şapkalı hacker grupları facebook'u hackledi. << Buda imkansız.
Facebook'un db'leri saniye saniye alınıyor haberin varmı? :) Adam tek bir komutla bütün şifrleri kurtarır.

Çok basit konular ve konuşmalar bunlar. : İyi Günler.

he yav 2000 başlarında forumlarda paylaşılan şeyler bunlar

Geri