Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facebook olmasa arkadaşlarınızın doğum günü hatırlarmısınız ?
Doğum günler ya da özel günler benim için bir anlam ifade etmese de nezaketen unutmamaya çalışıyorum. Facebook kullanmadığım için oradan takip etme imkanım bulunmuyor.
her sene doğum günümü kutlayan bir arkadaşım var, nisan'da doğduğunu biliyorum ama asla gününü hatırlayamıyorum. ortak birileri olsa sordurup kutlayasım geliyor, utanıyorum o kutladıkça... herkesi hatırlayamam ama değer verip, sevdiğim insanların doğum günlerini hatırlıyorum. gereksiz bir hatırlama bu. çok hatırlıyorum.
facebook mu kaldı ya... ben hatırlıyom maalesef. bazen dalgınlıktan unuttuğum oluyor yani unutmak da değil aslında sanırım günün farkına varamıyorum. ama genel olarak hatırlar ve fazlasıyla önem veririm. maalesef dememin sebebi hatırlamak istemedikleriminkini de hatırlamak jbjzjçjjb hayır herkesinkini de tutmasın şu kafam.
bir kişi hariç özellikle kimseninkini kutlamıyorum, onunkinin de gününü yıllardır aklıma yerleştiremediğim için 10 günlük aralığa yayıp belli bir gününde kutluyorum.
sağolsun benimkini hep gününde kutlar.
akabinde wtsp grubumuzdan birini çıkardığımızda anlıyorum ki o gün doğum günüymüş, akşamına da kalabalık olarak kutluyoruz.