Facebook olmasa arkadaşlarınızın doğum günü hatırlarmısınız ?

Konu sahibi son olarak 920 gün önce görüldü

Facebook olmasa arkadaşlarınızın doğum günü hatırlarmısınız ?

• Evet, hatırlarım

Kullanılan: 1 8.3%
  • Hayır, hatırlamam

Kullanılan: 5 41.7%
  • Bazılarınınkini hatırlardım

Kullanılan: 6 50.0%
  • Diğer

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
Doğum günler ya da özel günler benim için bir anlam ifade etmese de nezaketen unutmamaya çalışıyorum. Facebook kullanmadığım için oradan takip etme imkanım bulunmuyor.

Son düzenleme:
yakın çevremi biliyorum da diğerlerini i ih hatirlamiyorum.

Facebook ne ya başından beridir en salakça bulduğum sosyal medya zıkkımı. Kro bir oluşum.

her sene doğum günümü kutlayan bir arkadaşım var, nisan'da doğduğunu biliyorum ama asla gününü hatırlayamıyorum. ortak birileri olsa sordurup kutlayasım geliyor, utanıyorum o kutladıkça... herkesi hatırlayamam ama değer verip, sevdiğim insanların doğum günlerini hatırlıyorum. gereksiz bir hatırlama bu. çok hatırlıyorum.

facebook mu kaldı ya... ben hatırlıyom maalesef. bazen dalgınlıktan unuttuğum oluyor yani unutmak da değil aslında sanırım günün farkına varamıyorum. ama genel olarak hatırlar ve fazlasıyla önem veririm. maalesef dememin sebebi hatırlamak istemedikleriminkini de hatırlamak jbjzjçjjb hayır herkesinkini de tutmasın şu kafam.

ben hatırlamam, birisi kutladığında görünce kutlarım.

bir kişi hariç özellikle kimseninkini kutlamıyorum, onunkinin de gününü yıllardır aklıma yerleştiremediğim için 10 günlük aralığa yayıp belli bir gününde kutluyorum.
sağolsun benimkini hep gününde kutlar.
akabinde wtsp grubumuzdan birini çıkardığımızda anlıyorum ki o gün doğum günüymüş, akşamına da kalabalık olarak kutluyoruz.

onemsedigim herkesin doğum günlerini herhangi bir yere not etmeden, aklımda tutabiliyorum

Facebook hala kullanılıyor mu?

Geri