Facebook Messenger'dan kurtuluyoruz

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Facebook'un Messenger isimli uygulaması kaldırılacak. Çıkan haberlere göre Facebook kullanıcı yorumlarını değerlendirmiş ve Messenger'ın ne kadar gereksiz bir uygulama olduğuna hükmetmiş. Yakın zaman içinde mesajlaşma özelliği Facebook uygulamasında kullanılabilir olacak.

Artık Facebook'tan mesaj atmak için ikinci bir uygulamaya ihtiyaç duymayacaksınız. Mesenger'ın devri bitiyor. Aslında Facebook Messenger'ı aktif olarak kullanmaya başlamamıştı. Yavaş yavaş insanlar uygulamayı indirmeye başlamıştı ki Facebook kararından vazgeçti. Uygulama tekrar ana Facebook uygulamasının içerisine koyulacak ve size Facebook'ta mesajlaşmak için ekstra bir talepte bulunulmayacak.

İnsanlar Messenger'ı neden gereksiz buluyordu dersiniz? Üst donanım özelliklerine sahip cihazlarda birden fazla uygulamanın aynı anda çalışması sorun olmuyor ama dünyada düşük donanım özelliklerine sahip cihazlarda var. Bu cihazlarda Messenger'ı da zorunlu kıldığınız zaman insanlar sıkıntı çekiyor. Zaten Facebook yavaş çalışıyor. Birde Messenger telefonu kullanılmaz hale getirebiliyor. Bu Facebook'un kullanıcı sayısını dahi etkileyebilecek bir durum.

facebook-messenger-dan-vazgeciyor-5012065.Jpeg

Facebook gibi gereksiz ve saçma bir sosyal paylaşım ağını kullanmıyorum, kullanmadığım içinde pekte önemli değil.

Messenger dayatmasını kaldırmıştım ben zaten facebook üzerinden mesajlaşabiliyorum, standart user değilik hıh xd

facebook gibi gereksiz ve saçma bir paylaşım ağını kullanmıyorum zaten ve entelim, fularım var. kızlaaaar?

Olmadık bir yerde telefon ortadayken ekranda kabak gibii çıkan mesaj uygulamasından hoşlanmıyorum.

Gereksiz şarj harcıyor, zaten kullanılcak bir şey değil.

Facebook kullanıyormusunuz harbiden ya boktan bir şey bu facebook lan

Boşverin gençler facebook kullanmıyor diye kız tavlayabilen olmadı henüz rahat davranın.

Facebook gibi gereksiz ve saçma bir paylaşım ağını kullananları kınıyorum zaten, kınadığım için gerekli ve önemli. İnsan her zaman kınayacak şey bulamıyor.

Bu gibi elektronik ağlardan saatlerce yazışıp dertleşen, muhabbet eden, boş konuşan insanlar var. Nasıl oluyor da yorulmuyorlar hiç anlamış değilim.

Iyi oldu ya kaldirilsin neydi o birinden cik birine gir.facebooka gir mesajlara bakama neymis efendim Messenger'i yükleyecekmissin.dualarim kabul olmak üzere.

Geri