Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Sevgilin bir kız için “sence güzel mi” diye sorarsa sakın olumlu cevap verme. Olumsuz cevap da verme. Hemen yere yat ve ölü taklidi yap.

Hande Yener'e biri "önemli değil" desin.. ne zaman televizyonu açsam "teşekkürler teşekkürler" diye bağırıyor hep.

Daha dün birbirimizi çaldırıp kapatan masum çocuklardık ne ara büyüdük..

Sen istiyor 180 lira o zaman verejek 100 dolar. - Döviz Bürosu

Yalnızlık nedir diye sorsalar ; 5 gündür bitmeyen telefon şarjı derim.

yıl 2012 , ama hala bebek gibi konuşan insanları odunla dövmek suç , inanılır gibi değil.

Bu dünyadaki gerçek acı, mentollu peçeteyi, tuvalet kağıdı olarak kullanmaktır.Yanıyorum laaaaan!

Ağladıktan sonra gözlerin kıp kırmızı olur ya, tam o sırada ailenden biri çagırır o an olmaz olsun..

"Dimi" "değil mi"nin kısaltması olduğuna göre "di" diye cevap verenler aslında sizi onaylamadıklarını ifade ediyo kankalar.Şirinlik değil o.

Minibüste yaşlı bir kadın yer istedi. Kendi ayakların üzerinde durmanın zamanı gelmedi mi teyze dedim. Küfür etti. Eski nesil çok saygısız.

Arkasına geçtim bacaklarını araladım usulca memelerini tuttum önce sonra yavaşça sıktım ve başladım bizzt bizzt 1kova inek sütü sağdım lan..

Peki; çoğu zaman "tamam uzatma", "hadi öyle olsun" veya "hay ben senin yalanını..." gibi lafların kısaltılmış halidir.

Universite mezunu olup evde koca bekleyen kızlar; milli servete zararsınız!...

Radyo programlarında, sunucunun her cümlesinden sonra araya giren o birkaç saniyelik oynak şarkının, amacının ne olduğunu biri açıklasın.

Sen ve ben çok iyi anlaşacak gibiyiz . ikimizde "ben"i çok seviyoruz .

' Onu sevdiğimi asla söylemeyeceğim , asla ona dokunmayacağım ; böylece aşkımız sonsuz olacak . ’ mış .. S*kerim öyle aşkın ızdırabını ..

Aranızda yarım biranın üstüne sigara dumanı yavaşça üfleyip dağılışını izleyen varsa derneği hemen kurabiliriz. tüzük hazır.

Geri