Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
yara bandıyla babet giyen kız ile yumurta topuk ayakkabı giyip topuğuna basan adam, aynı kafa, aynı bakış, aynı renk, aynı beden, aynı ırk.

şarkıların ajdar'ı ve twitter'ın erol köse'si neyse futbolun da sadri şener'i o.

telefon çalarken meşgule düşürünce yüzüne kapatmış olmuyorum. sen de takdir edersin ki açmadığım telefonu kapatamam zaten.

Karsidan karsiya gecerken erkeklerin yol verme orani: spor giyim %3, topuklu ayakkabi %76, mini etek %97, topuklu+mini etege anahtar teslim.

Türk erkeğinin sapıklık sendromu 'amcalara pipini göster' ile başlayıp 'kuş ötüyor mu' ile devam eder..

Haftasonu Tatili Yüklendi... Lütfen Çıldırmadan Sevininiz... ████████████████████| %100 Loadinq..

Bülent Ersoy kahkahasını korku filmlerinde kullanmalıyız. Bence yapmalıyız bunu.

Hiç sevmediğim insanları kadın programlarına atasım var.

Ben çok güzel gülüyorum ama sen bunun farkına varmıyorsun.

Fazıl Say-gısız davranışlarına devam ediyor! Bakan adam yerine koymuş gitme diyor, Fazıl Say da zırvalıyor

Şu an telefonuma "Seni seviyorum." diye mesaj gelse, mesaj hakkım da yok. Aşk bile yaşayamam lan.

Google'da google'ı aratıp google'a giriyorum. İşleri zorlaştırmayı severim.

Amerikalı bilim adamları Sarhoş olmayı engelleyen ilaçı test ediyorlarmış!Ben çakır keyif olmayacaksam niye içeyim ki:)Portakal suyu içerim

bütün harfler bizimse, istediğimiz senaryoyu karadan denize yürütürüz.

El kremi kullanan Norveçli balıkçılara bir kaç lafım var. Ne alaka lan? Balıkçısın sen. El mankeni mi olcan.?

Ders çalışırken severek yaptığım tek şey kalemi kitabı bırakıp masadan kalkmak

'Şu 2 haftayı atlattık mı rahatız, sonrası yaz tatili' cümlesinde ki huzuru ben hiç bir cümlede bulamadım. Açık ve net bak yine huzur doldum

Geri