Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Merhaba sevgilim, benle ilgilenmediğin dakikalar var ya, hepsi toplanıp sana girsin. İyi geceler optum

Kalabalık caddede anketörler gelip birşey sorduklarnda bi havalara girmeler bi aceleci tavırlar. Sanki Adriana Lima'yım röportaj yapacaklar.

Kıyafet kataloglarındaki kıyafetlerden çok, kıyafetleri giyen mankenlerin saçını, gözünü, burnunu, dudaklarını satın almak istiyorum.

TEOMANcigimin ''Kal'' sarkisinda ''..Aglamak gelse de icinden'' diye ciglik atarken tahrik edebilen cohos bi sesi var.

Şu attığınız kandil mesajlarının altına adınızı falan yazın tanımadığım bi numaradan gelince heyecan yapıyorum lütfen yani.

bazen yanlışlıkla küfürlü tweet rt liyorum..geri alıyorum ama timeline nınıza düşmüş oluyor..Afedersiniz..

hesaplamalarıma göre önümüzdeki 5 yıl içinde en az beş kişinin hayatını mahvedeceğim.

Selam kandil... Selam arkadaştan gelen toplu kandil mesajına cevap atma zorunluluğu..!!

Her saat basi '' 18:18 biri beni dusunuyo '' diyen kiz feyse etekli ve bikinili resmini mi koydun ?

Her anneye yavrusu güzeldir ama Bülent Ersoyun annesi için bu sözü biraz esnetebiliriz sanırım.

chat yapmaktan başka bir işi olmayan ama kravat takan patronlar var.webcam de ki şahısta çok önemli biriyle chat yapıyor sanıyor.iyi taktik

El-Ayak çekildikten sonra, meydan diğer organlara kalır..

sigarayı tersten yakmışım. şuraya bak izmarit bile benden sıkıldı,kaçıyor.

Sana en büyük bedduam, inşallah birisi tuvaletten çıkarken yıkamadığı eliyle sıkar elini. ohhh beter ol...

Bazen hayata " hadi sekerim ocakta yemegim var" tribi atip kacasim geliyor.

Yendiğin egolar üstüste binmis legolar gibi biriktiyse oldun sen sana let's go'lar...

Olurda Demet Akalın'la göndermeler yaparsam ya Can Dündar kovalarsa yada gözlerimde gece olursa diye aşık olmaya korkuyorum twitter.

-Tamam canım varmı bi isteğin? +Canının sağlığı. ( 2kilo patates dese alıp götürmeyen ne olsun, enazından samimi..)

Geri