Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
‎'Kurtlar Vadisi Fransa'' filminin çekilmesinin zamanı geldi. Halkın gazını almak lazım. Polat fransız parlamentosunu bassın da rahatlayalım.

Yeni yıldan mutsuzluk, acı, yalnızlık ve fakirlik diliyorum. Çünkü ne istesem tersini verdi bu güne kadar, bir de böyle deneyelim bakalım..

Temel, bu akşam yaptığı basın toplantısında bundan sonra hiçbir Fransız ile aynı fıkrada yer almak istemediğini açıkladı.

‎+Baba, yılbaşını arkadaşlarla dışarda kutlayabilir miyiz?
-Tamam ama 12'yi geçirme eve gel.

‎"Hava yağışlı, dışarısı çok soğuk," diye yazanlar olmasa havuz başında güneşlenmeye iniyordum bende, teşekkürler yaaa...;)

Kadınlar neden Futbol oynamaz? Neden?

-Bence 11 kadın aynı kıyafetle birarada bulunamaz.

Bugün otobüste bi adam statik elektriklenmeyi keşfetti. Sonra kadın adamı çarptı. Edison görse ağlardı.:)

Sizin de buzdolabinizin yumurtalık bölümünde kesilmiş limon var mı ?

Bugün ders çalışsam mı?
A)hayır
B)A
C)B
D)C
E)D

Bağlanmayacaksın finallere, öyle körü körüne. Finallerden geçerim demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Bütünleme var çünkü... Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Çok çalışmayacaksın mesela. Hoca bırakırsa kırılırsın. Ve zaten genellikle hocalar bırakır...

Allah'ım; otobüs ve bilumum toplu taşıma araçlarında getirdiğin uykumu yatağımda da esirgeme, amin.

Maya takvimi, yoğurdun mayalanması için gereken 4 saatlik süredir. Kıyameti, yoğurt mayalanmadan tencerenin kapağını açarsam annem koparır!

Öğretmen "Sınıfta çıt çıkmasın." dediğinde "Çıt" diyen öğrenciyi yol yakınken yollucaksın sanayiye. Meslek öğrensin.

Şeytana uymak istemiyorum ama ibnenin fikirleri hoşuma gidiyor!

Ofsaytı bilen kadından uzak duracaksın.Ofsaytı bilen kadın Hakan diye kaydettiğin Ece'yi de bilir,yemeğe çıkardığın sözde amcanın kızını da...

397378_170358689731273_143686202398522_214036_1315521394_n.jpg

‎2012'yi ters çevirip yazdığınızda ZIOZ oluyor. ZIOZ maya dilinde ÖLÜM demek.
- Şaka lan şaka

- O kız buraya gelecek! bu nikah kıyılacak o kaddarrrrrr :)

390208_248354505235887_233520393385965_592713_734077036_n.jpg

Sana kaşar demiyorum ama eteğinin bir kilit kodu olsa bu kesinlikle 1234 olurdu.

Halil Sezai isyan diyene kadar bakkala gidip geldim.

Geri