Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Herkes en az 1 kere " ulan şu yangın alarmına bassam ne olur acaba " diye düşünmüş ve basmak istemiştir.

Yazdıklarım anlaşılmayınca pılımı pırtımı toplayıp gidesim geliyor, sonra bakıyorum pıl ne pırtı ne manyak mıyım diyorum, susup oturuyorum.

Bugün anladım ki vize sadece yurt dışı çıkışlarında kullanılan bir belge değildir..

Deli duvara oturmuş.Elindeki oltayı sokağa sarkıtmış...
Yoldan geçen soruyor;- Orada balık mı tutuyorsun sen?
- evet sazan tutuyorum
-Tutabildin mi bari ?
-Çook ... Seninle 23 oldu ! :DD

O -dan sonra gelen harf> Ö
K - den sonra gelen harf> L
U - dan sonra gelen harf> Ü
L - den sonra gelen harf> M

Buda mı Tesadüf :)))

Facebook'da o kadar çok özlü söz okudum ki, babam 'üşüdüm' dese, kalın giyin demem, 'üşümek güzeldir eğer seni ısıtacak biri varsa' derim.

Ajda Pekkan 'yakında herkes her şeyi öğrenecek' demiş. Neyi açıklayacak acaba? Gerçek yaşını falan mı? Dinazorlarla büyüdüm falan demesin?

Facebook kız profili: canım sıkıldı çok.. (395 yorum) ...
Facebook erkek profili: intihar edecem galiba! (4 beğendi, 1 yorum: kanka içelim!)..

Bazen diyorum ki; gerçekten bu dünyayı kadınlar yönetmeli..

Bayanları aradığınız zaman normalden 5-6 kez daha çok çaldırın. O çantalarının içerisinden çalan telefonu bulmak google'ın bile harcı değil.. ♥ ,)

Mustafa Keser; dün akşam saatlerinde geçirdiği 3,5 saatlik estetik operasyonun ardından elindeki mendili aldırdı.

‎+anne su faturası 263 tl gelmış :(
- gelır tabı sabah aksam kalkmıyosun o bılgısayarın basından
+ ama anne su...
- sus anneye cevap verme!!

Mesela patlıcanı çok kıskanıyorum, tuzlu suda beş dakika yatınca içindeki tüm acıyı dışarı atıyor.

‎45 Dakikaya gelmezsem beni arayın :D boşuna polis teşkilatını telaşlandırmayın :D:D

En büyük hayalim ''Ulan Hatuna bak bi de yanındaki lavuğa bak '' cümlesindeki 'lavuk' olmak. XD

+Sertap kocan seni aldatıyomuş!
-Hayat paylaşınca güzel lalala lala

+Hatta bi de çocuk yapmışlar!
-Paylaşıp çoğalınca güzel lalala la lala...

En büyük hayalim ''Ulan Hatuna bak bi de yanındaki lavuğa bak '' cümlesindeki 'lavuk' olmak. XD

+Sertap kocan seni aldatıyomuş!
-Hayat paylaşınca güzel lalala lala

+Hatta bi de çocuk yapmışlar!
-Paylaşıp çoğalınca güzel lalala la lala...

YarıLdım :D:D:D:D:) Tşk ederim SuSemm :)

Küçük bir kız abisinin sevgilisine bakar ve masumca sorar; "Her gün abimle görüşmeye geliyorsun, senin kendi abin yok mu ?" :)

Yanlış yönde yürüdüğümü farkettiğimde yavaşça telefonumu çıkarır planımın değiştigini belirten bir mesaj okurmuş gibi yapar geri dönerim.

Yeni korku filmi projem : "Sessizlikte kendi kendine çıtlayan pet şişe"

Face'in YokLaması 0Lsa DevamsızLığım Hiç 0Lmazdı xD

Geri