Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Rakamlarda keramet arayanlar icin yeni bir fırsat. 20 11 2011

Ya abi anlamıyosun ki . . . Pi sayısının bize gelişi 3 zaten.

‎-Onu cok seviyorum.
+Neden ?
-Ne biliyim güzel sayı.

Horse:At

Dont horse:Atma

Fdont Horse:Fatma

Black Fdont Horse :Kara Fatma

harry potter bir büyücü olarak gözlük takması saçma değil mi? her şeye büyü varda gözlerine çare bulamadın mı be yavrum.

Bi pazartesi sendromuna daha hoş geldiniz, Nasıl geçiyor pazartesi bakalım :DD

‎-Seni çok özledim.
+Ne kadar çok ?
-Ben Sabri'nin şutu,sen ise bir kale. Anla artık.

Rahmi Koç'un kışlık montunun cebinden geçen seneden kalma bi 40-50 bin dolar çıkar herhalde.bizden çıka çıka 60 kuruş çıkıyor anasını satiym :))

Bi' şeye takınca takıyorum arkadaş takınca takıyorum arkadaş takınca takıyorum arkadaş takınca takıyorum arkadaş.

‎-Hoşgeldin yürek.
+Hoşbulduk ağız.
(Yüreğim ağzıma geldi )

Sezon sonu yapılan %70 % 80 indirim ''Tüm sezon KAZIKLADIK sizi, son 2 haftada indirim yaptık ama onda bile kar ediyoruz saygılar'' demektir.

Türkiye her yıl 2 cm kuzeye kayıyormuş. Bu gidişle avrupalılar istemese de 2350 yılında doğal yollarla AB'ye girmiş olucaz. :))

ben ♥ hastasıyım evladım - 85 yaşındaki berkecan dede.

Bir gün acı yemediğim için kızlar tarafından dışlanacagim hiç aklına gelmezdi. Zalımsınız kızlar...

Şimdi kapıdan uyku girse : "hassiktir ya filmin en heyecanlı yerinde sırası mi şimdi" diyerek kapıyı yüzüne kapatırım

Bir tatili sevdim, bir de soğuk zamanlarda bekletmeden gelen otobüsleri... Öyle yani o kadar ekstra bir sey yok...

Acaba sair "Ben kuslardan da kücüktüm, bir gece vaktiydi" derken ne icmisti bende ondan icmek istiyorum...

Sevgiliniz 15 dk geç mesaj attı diye kızmayın, aylardır 'nasılsın?' mesajı bekleyenler var..

kopya düzenine göre oturan öğrencilerin; yerlerinin değiştirilmesi sonrası bakışması, en hüzünlü ayrılık sahnesinde bile yok.

Geri