Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Ailesinin tüm ısrarlarına rağmen nerde ne yaptığını söylemeyen günümüz gençliğinin Facebook'da herşeyi biz istemeden anlatması çok tuhaf.

Yatağınıza yatıp başınızı yana çevirdiğinizde size gülümseyen bir yüz yerine, öküz gibi bakan kardeşiniz varsa gerçekten yalnızsınız . .

Biri, ''Hala seni seviyorum'' diye mesaj atsa; halasına atmıştır diye düşünürüm, cevap falan vermem.

Çocuğumun adını direksiyon koycam. gece uyumadın mı diyenlere "sabaha kadar direksiyon salladım kanka" dicem.ulan çok çılgınım yaa güzelmiş :p

11.11.11 saat 11.11 bu kadar 1'i en son okul karnesinde görmüştüm, gerisini hatırlamıyorum.

Garanti bankası iptal ettirdiğim kredi kartım için 2 haftadır arayıp mesaj atıyor.
En son içip içip evin önüne gelecekler diye tırsıyorum.

Küçükken mahallede top oynadıktan sonra eve gelip musluktan içtiğim su,
şu hayatta içtiğim en güzel suydu galiba.
Evet evet,öyleydi..

İzdivaç programları çok ilginç.
60 yaşında teyze 'elektrik alamadım ben' diyebiliyor.
Bence sen nefes aldığına dua et, elektriği boşver teyzem.

‎"Kuzeyin oğlu" denince gözümde Kıvanç Tatlıtuğ'ın arkasından "babacuğum" diye dolanan Volkan Konak canlanıyor, sinirim bozuluyor.

‎15 ortak arkadaş olduğunu söyleyip, yalnızca 2'sini göstermek nedir Facebook?
Annen göster ama elletme mi dedi?

‎11.11.11 diyorsunuz da,
o tür tarihlerin bize hatırlattığı tek şey;
milletin evlenebilmek için sıraya girmiş olması..

‎''Muhteşem Yüzyılı'' boşuna izliyorsunuz.
Ben sonunu biliyorum..

Arkadaşımın telefonunu alıp, sevgilisinin adını turkcell yaptım..
Sevgilisi ne zaman mesaj atsa okumadan siliyor,
Ayrıldı ayrılacaklar..

Oh koltuğa uzandım dizimi izliyorum ne güzel dizim varmış benim ya,kimsede böyle diz yok. : ))

google'ı bence kesin kızlar idare ediyo.lafımız bitmeden tamamlamaya çalışıyo,hadi bitirdik diyelim bunu mu demek istedin diye soruyo : ))

‎''açkııııııım en çok neyimi çeviyoçuuuuuuun'' diyen sevgililerinizi ihbar edin, mahalleden arkadaşlarla gelip ağzını burnunu kıralım.. söz!

Kucukken "buyuyunce kizimi sana vericem" diyen teyzelerin kizlarini facebookta ekledim, hic biri kabul etmedi. Boyle mi olduk simdi ?

en büyük korkum, google'a grup seksendört yazmaya çalışırken yarısında annemin odaya girmesi.. şu an bile gerildim bak. : ))

Okul müdürü her cuma 45 dk bişiler anlatıyor. Alt tarafı, geç gelmeyin doğru giyinin diyeceksin, ulusa sesleniyor mübarek.

Geri