Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
kasım ayında aşk arayacağınıza 1 senedir giymediğiniz montların cebinden para arayın. bulma ihtimaliniz daha yüksek.

Tahtada hocanın hatasını tespit edip düzelten öğrenci, mütevazi görünmeye çalıştığı sırada kısmi yüz felci geçirdi.

Mercimek Köftesi hala sıcak, gün yapan teyzeler çok uzaklaşmış olamaz.

Bir kadın söyleyecek çok şeyi olduğu halde susuyorsa,ölmüş olabilir bi kontrol edin.

Çok gizemli bi şekilde ölürüm de soruşturmada facebook chat konuşmalarım okunur, tüm rezilliklerim ortaya çıkar diye uykularım kaçıyor

Erkeklerin %99'u yakışıklı, geri kalan %1'i bizim okulda

Nihat Doğan gizlice otel köşelerinde çoğalmaya çalışıyor tehlikenin farkındamısınız!!!

Sekizinci kez katlamaya çalıştığım kağıt, "yeter artık daha fazla katlanamıyorum" diyerek isyan etti.

Bu saat dogrumu ? , acaba geri aldım mı ? Telefon kendi güncelledi mi ? Kafamda deli sorular.. [Serdar Ortaç]

Saatlerin geri alınmasıyla başlayacak olan 'şimdi bir saat az mı uyuycaz bir saat fazla mı?' tartışmalarına hepimiz hazır mıyız ?

Dizinin sonunda 10 dk reklam verip,reklam bittiktn sonra bir kelimeyle diziyi bitiren yönetmenlere sesleniyorum; Annenize selam.

Kafasini yastiga koyar koymaz uyuyan, alarmi duyar duymaz uyanan insan. Sen ne pis, ne gereksiz, ne bicim kiskanilasi bi insansin yahu...

Duman grubu bir türlü konsere çıkmayınca "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diyerek sahneyi yaktım.

En az 15 bölüm izlediğim Muhteşem Yüzyıl'dan şunu anladım: Padişah olsan bile karının dırdırından kurtulamazsın.:))

ey hava, soğuk mu olucan sıcak mı artık karar ver. mont giyip ismail türüt gibi terlemekten, giymeyip azer bülbül gibi titremekten bıktık!

Öğretmen Sert Ünlülere Örnek Ver
Dedi.Bende "MEMATİ"
dedim.Neden Dersten Attı ki. Adam Hem Sert Hemde Ünlü :))))

-Kanka saat kaç?
+Kemiqi et qeçiyor.
-Eti kemik geçiyo deil miydi o ya ?
+ Saatler geri alındı ya gerizekalı :D

Olmak ya da olmamak (Shakespeare)
Olmuyorsa zorlama (Can Yücel)
Yaptım olacak (Ali Ağaoğlu)

Neyse akşam çalışırım > Neyse sabahlarım > Neyse otobüste çalışırım > Neyse ilk ders çalışırım > Neyse kopya çekerim > SINIFTA KALDIM.

Geri