Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
otobüs aşkı denen bişey var... Sen bakarsın o bakar sen bakarsın o bakar sen bakarsın o iner sonra sen başkasına bakarsın . .

"Çin'de bir adam 42 yıldır benzin içiyormuş Türkiye'de yaşasaydı kesin tüp taktırırdı."

Çocuğumun adını direksiyon koycam. gece uyumadın mı diyenlere "sabaha kadar direksiyon salladım kanka" dicem.ulan çok çılgınım yaa

Facebook'un kurucusu ben olsaydım, "tanıyor olabileceğiniz insanlar" bölümünün yanına bir de "tanımaz olaydım dediğiniz insanlar" bölümü yapardım.. çok rağbet görürdü.

Sevgili Sancaktepe ve Ümraniye halkı; Gece boş arazilerde dolaşan kısa boylu tıknaz yaratık uzaylı değil, arazi bakan A.Ağaoğlu'dur. Sakin olun. :))

Elma yerken içinde kurtla karşılaşmaktan daha kötü birşey varsa o da yarım kurtla karşılaşmaktır..

Adalet Bakanı, İzzet Yıldızhan'ın serbest bırakılmasına açıklık getirdi: Adamın günlük traş masrafı bakanlık bütçesini çökertecekti.

sınavlar da başladığına göre ben bi kendimi göstereyim . -sivilce

Yedek Hesap Açıp İsminin Yanına II Yazma Merakı Nedir? Sinema Filmimisin Sen? Devamın mı Çıkıyo? Noluyo Yani

‎-After ne demek?
+Sonra
-Simdi soylesen nolcak?

Kaslı olsun,yakışıklı olsun,romantik olsun,esprili olsun,zengin olsun,beni çok sevsin" diyen kız,
Üzerine çikolata sosu da ister misin ?

‎"Büyük aşklar, büyük nefretle başlar" dediler, hoşlandığım kıza gidip "senden nefret ediyorum, gerizekalı!" dedim. 8 ay oldu konusmuyoruz , bakalım kısmet. .

Fıkraya bile "Biliyosan anlatmıyım" diye başlarken, ilişkiye "Bak sonra terkedeceksen çok sevmiyim" diyerek başlayamamak çok saçma

Kış tehdidi : Umarım tenine soğuk ceket fermuarı değer

Oğlunuzun Sigarası varmı ?
+ Var
- Verdik gitti sizde para çoktur

Artık dahiler azalıyor : Betowen öldü, Einstane gitti, geçen gün steve gitti ben de son günlerde iyi hissetmiyorum kendimi.

Depresyona yaş sınırı konulsun lütfen. Artık facebook sayfamda 6. sınıfa giden kuzenimin atarlı durumlarını görmek istemiyorum.

Ajda Pekkan "bizim zamanımızda insanlar birbirine karşı daha anlayışlıydı" demiş. Haklı valla. Osmanlı'nın hoşgörüsünü bilmeyen yok.

‎- Seni Seviyorum.
+ Valla ne yalan söyliyim bende kendimi severim. İyi insanımdır. Güzel seçim.:p

Derdimi anlatacak kadar ingilizce biliyorum. i don't speak english diyorum,bütün derdimi anlatıyo bu

Geri