Facebook Hotmail Silme

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bana yardım facebookta giriş yaparken yazdığımız hotmail adreslerini nası ordan silebilirim yardım edin.

Silebilirim derken ? biraz daha ayrıntı versen

Hangi internet programını kullanıyorsun ?

Mesela hani facebooka giriş yaparken hotmaili yazıyoruz ya yazdıktan sonra farenin sağ tuşuna bastığımızda altta çıkıyo onu ordan nası silebilim yok edebilirim :)

tarayıcın chorome ise üstteki üç çizgi olan yere gir ordan seçenek ler ayarlar şifreleri yönet yeni var ordan temizle

mail adreslerinin üzerine gelip delete tuşuna bas silinir

Mesela hani facebooka giriş yaparken hotmaili yazıyoruz ya yazdıktan sonra farenin sağ tuşuna bastığımızda altta çıkıyo onu ordan nası silebilim yok edebilirim :)

he bumu :D sağ tıkladığında oa dresin üzerine gel ama tıklama sadece üzerinde işaretleme olduğunda klavyendeki delete tuşuna bas tamamdır silinir her girişinde tekrar adres yazman gerekir tekrarda temizlemen

Google chrome da sağ taraf da bulunan kapatma penceresini bi altındaki üç çizgili yere tıklayıp geçmiş < tüm arama verilerini temizle'ye tıklarsan herşey silinir ama forum sitelerinde ki yer kalsın dersen de sadece facebook ile ilgili bütün herşeyi tek tek seçip silmen gerekir o zaman da çıkmayabilir ama ben genelde herşeyi siliyorum ve temizleniyor.
veya da o adres yazılan yere gelirsen tek tek delete yaparakda silinebiilir seçim senin.
Sevgiler Onurcan.

Mozilla için = Araçlar >Seçenekler >Gizlilik > Firefox uygulaması : Geçmişi asla hatırlamayacak . bunu yao geçmiş diye bi derdin kalmaz .

Geri