Facebook Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Konu sahibi son olarak 3983 gün önce görüldü
Facebook Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Düşüncem : Bağımlılık yapan, 10dakika diye girip 2saat sonra çıkış yaptığımız bir sosyal medya sitesidir.

"Oku zaten paylaşacaksın" başlıklı paylaşımlar olmasa daha bi şirin olabilirdi

Bagimlilik falan yapmiyo bana buraya daha cok giriyom. Hatta faceye girmedigim gunler bile oluyodur.

Mecburu facebook açtırdılar bana, hepsi face :D Hiç birini kullanmıyorum mesaj haricinde :D Güzelim skype varken :D

yaşıtlarının evlilik ve balayı fotoğraflarını paylaşmaya başlaması ile birlikte aşırı itici gelen sosyal ağ akjsgdjkas

Çizgisini hiç bozmadı, sevdiğim sosyal paylaşım ağlarındandır. (Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? )

kullandığım dönemde "bak bak ne yazdım, bak bak ne paylaştım" sonrasında "bu kim, şu kim, bunu nerden tanıyorsun" yeminlen rahatsızlık kavga çıkartır,arkadaşlarınızla tartışır yeri gelir yuva yıktırır.

3 sene once fena aktif olurduk, artik sarmiyor trde olup skype vs kullanmayan arkilerim icin iyi oluyor messengeri sag olsun.

Çağımızın en büyük kitle duygusal hapishanesi ..

Kullanmıyorum.
Tipik bir mahalle ve kim kiminle nerede ne yapıyor derdinde insanlar ve takibinde :/

beğen paylaş diyen bayin kanserleriyle dolu beni çocukluk aşkım bulsun diye kullanıyorum asfdöç

Recep ivedik ne güzel söylemiş, artık çok amele kaynıyor.

Geri