Facebook Görüldü Yazısının Çıkmasını Engellemek

Konu sahibi son olarak 3353 gün önce görüldü
facebook görüldü yazısının çıkmasını nasıl engelleyebilirim?-facebook görüldü yazısı-görüldü-mesajlar-facebook mesajlar-görüldü yazısını engellemek

Yav bunu yaptılar ya çok fena oldu. Fazla kullanmasam da, hep offline takılsam da ara sıra facebook’a bakıyorum. Bazen öyle bi an oluyo ki görmezden gelmek istiyorsun ama mesajı da merak ediyorsun. Böyle durumlarda bi dönem wireless’ı kapatıp mesajı açıyordum. Facebook/messages açıkken interneti kesseniz de tarayıcı cache’i üzerinden mesajı okuyabiliyorsunuz. Net kesik olduğu için de geri bildirim yapamıyor ve mesajı görüldü diye rapor edemiyordu face.
Chrome’da epey zamandır unseen eklentisi mevcut. Benim en sevdiğim eklentidir bu.
Ben pek chrome kullanmıyorum. Firefox tercihimdir her zaman. Firefox Extensionlarına göz attım baktım onun için de unseen geliştirmişler.
Mozilla seven ve görüldü yazısına fuck you Facebook! (TR: lanet olsun Facebook!) diye karşılık verenler varsa lanet okumaya hiç gerek yok diyorum. Ramazan ayındayız.

https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/unseen-fb/

Yazı www.forumbahane.net'e aittir. İzinsiz diğer platformlarda kullanılamaz!​

cok ugras o kes bagla oku cart curt

Hiç uğraşamam arkadaş kime göründü diyorsa desin.
Bu saatten sonra kimsenin tribini çekemem ..

bunu ekledim tarayıcıma ama chromeun gizli moduna girdiğimde çalışmıtramyırom gizli modda çalşmıyr mu?

bunu ekledim tarayıcıma ama chromeun gizli moduna girdiğimde çalışmıtramyırom gizli modda çalşmıyr mu?

chrome kullanıyorsun galiba. gizli modda calismiyor,unseen eklentisine izin verip vermemeyi sana birakiyor izin versen bile eklenti calismiyor anlayacagin normal mod calisirken kullanabilirsin.

Geri