Facebook girisinde sorun

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Selamlarr ..

Öyle bir sorun var ki inanin fikir almaya geldim Buraya belki bir degisik fikirler alabilirim diye ..

Abim Annemin telefonuna Mail adresi acmis icloud ile ..yanlis hatirlamiyor isem ben kendisine yeni bir Mail acmadim o duran iCloud ile anneme Facebook hesabi actim.ama bir türlü Kabul etmiyor o icloudu. Ve Simdi düsünüyorum belki de aci verdim ama suanda hic hatirlamiyorum ..ve face'de sifreyi unuttuk diye sectigimde annemin no'suna atalim yenileyin diyor .annem bide alman kartini kaybetmesin mi bu kadar iyi zamanlama olur acikcasi :icon_yillarcaezildi
her türlü elim kolum baglanmis gibi geliyor da ;

son bir cözüm geldi aklima ama emin degilim ..

hani böyle onay kodu gelir ya Mail adrese o Mail adresini bulursam eger sansim olur mu kurtarmaya ?onu onaylamadan giris yoktur ya öyle acaba erisebilir Miyim yada baska cözümü olan varsa yazabilir mi ?

Mail adresine kurtarma kodu almaya çalış, maalesef bildiğim başka hiç bişey yok :o

Bende bilemedim :lutfen:

Ben bildim ama :kiki: onu da aciklamaya geldim
Kendi derdimi kendim hallettim :D

öyle ki benim gibi sorun yasayacak biri olursa ileride Kolay bir yol varmis kimlik ile ugrasmadan örnegin:
messenger kullananlar Tel no'sunu da yaziyor ki onu eklemek isteyen kolaylikla bulsun diye ama o no'yu bir tek sen görmektesin.
Daha sonracigima o numarayi kullanamadigin icin Simdi ki kullandigin no'yu yaziyorsun oda kaydediyor sonra da sifre mi unuttum diye islemler yaptiginda kod icin iki no da cikiyor önüne Tamam diyorsun kod'u yaziyorsun yeniliyorsun sifreyi ve girmissin..:hi:

Geri