Facebook Çiftçi Parası Oyunu

Konu sahibi son olarak 2618 gün önce görüldü
Ciftci.jpg

Çiftçi Parası Nedir Ne İşe Yarar Nasıl Kazanılır?Çiftçi Parası Oyun İçinde Bazı Eşyaları Almamızı Saglayan Ve Tarla Geliştirirken De İsteyen Oyunda Önemli Bi Rol Oynar…Çiftçi Parası Na Kısaca Biz Çf Diyoruz…Çiftçi Parası Yazan Bloga Tıkladıgımızda Orda Almak İçin 500 Çf 10 $ Yazar..Ama Ben Bedava Kazanmak İstiyorum Diyorsanız…Ordan Super Rewald A Tıklayın…Ve Orda Yaklaşık Her Gün 1 Oyun Çıkar Size 12 Çf Verir…Ordan Gambit Ve Ordan Özgür E Tıkladıgınızda Oyunlar Çıkar Ve Kayıt Olmanızı İster..Kendi Mail İnizle Kayıt Olurssanız Daha İyi Olur Kazanma Yönünden…Çünkü Başka Mail Olmayınca Vermiyo Bazen…​
Oyun İçi Hediye Nedir Ne İşe Yarar?
Arkadaşlar Arkadaşlarınız Size Tohum Gönderir…Hediye Gönder Ordanda Hediyelerim Bölümünden Bunları Use Diyerek Oyuna Sokabilirsiniz…Daha Sonra Bunları Ektikten Sonra Bunlar Oyun İçindeki Hediye Gönder Sekmesine Tıkladıgımızda Bu Çiçekleri Görürsünüz…Ordan Göndermek İstediginiz Çiçegi Tıklayarak Mesela Beni Ahmet Sevim Byoski Yi Seçerek Gönder Derseniz…Siz Exp Ben Cazibe Kazanmış Olurum Teşekkurler…Oyun Üstünde Çiftçi Parası Tartışma Vs Yazan Bölümdeki Hediye Gönderden Hediye Gönderdikçe Kilitli Olan Çiçek Ve Meyveler Açılır…
Dekorasyon Nedir Ne İşe Yarar Nasıl Aktif Edilir?
Dekorasyon Magaza Da Dekorasyon Bölümünden Para Ve Çf Karşılıgı Alınır. Ve Daha Sonra Oyuna Döndügünüzde Depom Sekmesinin Solundaki Dakorasyona Tıklayarak Aldıgınız Dekorları Kullanabilirsiniz. Dekorasyon Tecrübe Verir Alındıgında.
Güneş Mevzusu (Tavuğun Güneşi Azaldı,Domuz Ölcek,Köpek Güneşsiz Kaldı Vs)
Arkadaşlar Tavuğunuzun Güneşi Gittikçe Azalıyorsa Bu Onun Öleceği Anlamına Gelmez Yumurtlama Vakti Geliyor Anlamındadır.Yemeğinin Bitmesini İşaret Ediyor Domuzda Ve Köpekte…
Arkadaşlarımın Listesinden Sadece Ben Varım?
Arkadaşlar Orda Arkadaş Listesini Yenile Derseniz Arkadaşlarınızı Görürssünüz.
Hasat Çalma Ot Böcek Koyma Ot Ve Böcek Temizle ?
Arkadaşlar Arkadaş Listesinden Bir Arkadaşınızı Tıklayarak Altta Solcan Veya Ot Koyabilirsiniz..Size Tecrübe Kazandırmaz…El İşaretini Tıklayarak Da Arkadaşlarınızdan Meyve Çalarak Satıp Para Kazanabilirsiniz… Çiftliğim E Tıkladıgınızda Ot Veya Böcek Görürseniz Altta Solcan Ve Ot Ressmi Var Onlara Tıklayıp Üstlerine Sıkın Temizlenir Ve Her Temizleme 3 Tecrübe Kazandırır…
Su Bitti Nasıl Sulucam?
Arkadaşlar Su Bitmez Sınırsızdır Meyve Ektiiniz Veya Çiçek Ekjtiginiz Toprak Çatladıysa Ancak O Zaman Sulayabilrisiniz…
Çiftçi Parası Gelmedi Kayıt Oldum Ama…
O Oyundan O Gün Çok Fazla Kişi Çf Kazandıysa Vermeyebilir Yarın Yine Deyeneyin…
Hayvanlarımı Nasıl Beslicem?
Mağazada Araçlar Bölümünde Onların Yemi Var Satın Alın… Satın Alınan Eşyaların Yanına Gider Ordan Da Aç Olan Hayvanın Üstüne Dökün…
Köpeğin Yemi Nerde Köpek Ne İşe Yarar?
Köpek 9 Çf İle Alınır…Yemi İse Önündeki Kapa Tıklayarak Verirlir…Hiç Bir Yerde Satılmaz Yani…Köpek Tokluk Seviyesine Göre Bahçenizdeki Hasat Çalanları Yakalar…Aç Sa Yakalayamaz…Köpek Seviye Atlamaz…
Neden Yeni Yer Açılmıyor Yeşil Alanlar Nasıl Açılır??
Arkadaşlar Yeni Alanları Açmak İçin Ordaki Tahta Panoya Tıklayın Yeşil Alan Üstündeki Size Gerekli Olanları Söyler…
Tavugum,İneğim,Dekorasyonum Yok Oldu Neden??
Arkadaşlar Tavuk 30 Gün Sonra Dekorassyonlar 30 Gün İ Ek 60 Gün Sonra Oyundan Çıkar Tekrar Almanız Gerekir…
Benim Çiftliğim Kota Harcar Mı??
Kota Ya Zararı Yoktur Normal Seviyede Harcar…

Geri