Facebook arama da bulunmamak

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
selam millet ..

Ben kendi Facebook hesabimi
Kapatip yeni hesap actim AMa aramayi kapatamadim..ve aklima geldi acaba artik saklanmak yok mu ? Herkes isim soyad
Yazdigin da cikicak mi yani hesabim ? bilen yazarsa cok iyi olur Ona Göre yeniyi kapatir eski de takilirim devam .

Guvenlik, gizlilik ayarları vs. Oralarda bir yerlerdeydi.

Hesap ayarlarına girip gizlilik yazan bölüme girdikten sonra '' Aramada beni kimler bulabilir? '' diye bir ibare ve seçenekleri var buradan kimlerin seni bulacağına sen karar verebiliyorsun tabi değişmediyse.

Adsz85ade.png

Ayarlar>Gizlilik>aramada beni kimler bulabilir kısmını düzenlersen sorunun çözülmüş olur.

Aramada Çıkıp çıkmamak önemlı bir durum değil , arama sonuclarında çıksanız dahi istemediğiniz kişilerin sizinle irtibatta bulanamayacağını seçmek veya belirlemek sizin elinizde. Gizlilik Ayarlarını İyi kurcalarsanız ne demek istediğimi anlıcaksınız .

Aramada Çıkıp çıkmamak önemlı bir durum değil , arama sonuclarında çıksanız dahi istemediğiniz kişilerin sizinle irtibatta bulanamayacağını seçmek veya belirlemek sizin elinizde. Gizlilik Ayarlarını İyi kurcalarsanız ne demek istediğimi anlıcaksınız .

Sizi anliyorum da benim sorun aramada cikmamak bu önemsiz degil bana göre digerleri daha kücük ayrintilar bence..digerlerini ayarladim ama o aramada da cikmasaydim cok güzel olcakti..ama nerde bende o sans.

Sizi anliyorum da benim sorun aramada cikmamak bu önemsiz degil bana göre digerleri daha kücük ayrintilar bence..digerlerini ayarladim ama o aramada da cikmasaydim cok güzel olcakti..ama nerde bende o sans.

Mark Amcaya Mesaj Atalım Kurtarsın Seni ve Milyonlarca İnsanı :)

Geri