Facebook Açılmıyor ne yapmalıyım?

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar...

Biraz sıkıntılarım var , yardımlarınıza başvurayım dedim :)

Yaklaşık 3 gündür facebook'a giremiyorum. Diğer bütün sitelere sorunsuz girerken face'ye giremiyorum. Bütün tarayıcılardan denedim chorome,mozila felan aynı hata . Dns değiştirdim denedim yine olmadı.

Geçmişi sildim çerezleri felan açılıyor , bu seferde adresimi şifremi giriyorum tıklıyorum girmiyor öyle bekletiyor. Bunun sebebi nedir acaba bilen varmı ?

2 gün boyunca giremeyince fazla üstelemedim tadilat felan vardır diye fakat;3 gün oldu ve aynı hatayla karşılaşıyorum sebebini,yolunu yordamını bilen arkadaşlardan yardım talep ediyorum.

Bugün bende de var bu sorun,sanırım Türk iplerine erişimi kısıtlıyorlar yada ben öyle anladım çünkü ip değişince bir Amerika ip si ile girmeyi denedim hiçbir sıkıntı olmadan girdim.

sorunsal ne ekşi sözlük mü bura :/ tarayıcını değiştir düzelir.

bende bu gun bakdim, girmiyor
sorun bir tek sende degil

Bütün tarayıcılardan denedim chorome,mozila felan aynı hata . Dns değiştirdim denedim yine olmadı.

Demiş arkadaş okudun mu bilmiyorum.

yok olum sorunsal yazan adamın yazısını okumam ben

gerçi director'ı da severim. arada kaldım şimdi. başlığı düzeltme imkanı var mı?

ykslmzrk
Seni mi kıracam dayıoğlu , değiştiririz başlığı :)

*
Anladığım kadarıyla bazı arkadaşlarda benim gibi sıkıntı yaşıyor. Şuan tekrar denedim malesef girmiyor. Düzelen arkadaşlar tekrar burda bilgi verirse sevinirim. Teşekkürler herkese yardım için..

HeavenLy dedigi gibi sanirim Türk iplerine erişimi kısıtlıyorlar
ve bende sorun kalkdi calisiyor

Director internet sitelerinden host dosyasını biraz araştır .Bi host dosyası indir 10kb falandır onu senin bilgisayarındaki host dosyasıyla değiştir .Bazen virüsler bu dosyayla oynama yapıyor .

Facebook'dan sonra youtube sanırım bu google servarları ciddi sorunlar yaşıyor olsa gerek :dusun:

Oncelikle Tarih ve zaman ayarinin dogru oldugundan emin olunuz. Buna ragmen giris yapamiyorsaniz yada Facebook sayfasi bozuk aciliyorsa büyük olasilikla bulundugunuz sehire bagli olan dsl sunucusu zaman asimina ugruyor demektir. Bu sorunun Cözümü icin Google DNS si kullanmaniz gerekiyor

Yeglenen DNS SUNUCU : 8 8 8 8

Diger DNS SUNUCUSU : 8 8 4 4

Yardimci olabildiysem ne mutlu bana =) .

Geri