F4ck-it gazetesinin beyin yakan paylaşımı

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Adamlar da sith'e (star wars'ta bir terim) surulecek akıl yok sanırım. Gerçi buna inanıcak bir sürü insan tanıyorum harbiden.. Ya da yeni getirilen yasa adamlara işlemiyor. Ahbap tabiki işlemeyecek..
Screenshot_20221114_112144.jpg

F4ck-it ne *mk.. Hiç çekilmeyen kelime oyunları...

Yabancı uyruklu dediler...
Suriyeli çıktı..
p*kli dediler.
hdp başımız sağ olsun, kınıyoruz dedi...
aklıma diğer seçim öncesi gündem bombaları geldi..
bilmiyorum Silivri soğuk diyolar..

Abi insanın aklıyla dalga geçiliyor ve maalsef çaresiz bir şekilde izliyoruz. Okumamaya/görmemeye (en azından böyle asparagas/kaynağı belli olmayan/dedikoduvari söylemler içeren şeyleri) çalışıyorum. Hani bir söz vardır meşhur; "çevrenizdeki 5 kişinin ortalamasısınızdır" diye. Biraz da böyle bakıyorum. İnsan yediğidir, içtiğidir, okuduğur. Etkilemese bile maruz kalmaktan artık yalanı/yanlışı, gerçeği/doğruyu ayırt edemez hâle geliyor. Üzücü.

Olan yine bizlere, sizlere olacak. Hükümetler değişecek, her şey bu gidişle daha da kötüye gidecek ve yarın bir gün çoluk çocuk sahibi olduğumuzda "ulan hiç mi sesinizi çıkarmadınız"a varacak. Suçlu yine sen, ben olacağız. Ne bileyim ya...

abi adamlar taksim'e konulan banklar üzerinden ibb'yi, chp'yi suçladılar bu saldırıdan ötürü.
işte karşımızda böyle karaktersiz, aşağılık bir güruh var.

O zaman yalan haber yasasından ceza almaları gerekiyor. Ama ileri demokrasilerde bu beklenemez

"Sansür Yasası" için dediğini bilmeyen mi var?
Bu kadar da olmaz.

Kılıçdaroğlu kürsüde tarih verdi: 'Kasımı beklesin bütün vatandaşlarım'
Partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Resmi Gazete'de yayımlanan ve gazetecilik faaliyetleri ile ilgili yeni yaptırımlar öngören 'sansür yasasını' AYM'ye taşıyacaklarını bildirdi. "Attığımız her adımın bir hesabı vardır" diyen CHP lideri "Kasımı beklesin bütün vatandaşlarım ve bizi eleştirenler" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Akit’e suç duyurusu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Yeni Akit Gazetesi’nin Kılıçdaroğlu’na ilişkin yaptığı haber yayın için, "Alçaklıkta sınır tanımayan Yeni Akit paçavrasının son iftirası nedeniyle derhal suç duyurusunda bulunacağız! Ahlaksızların peşini bırakmayacağız! Mutlaka hesap sorulmasını sağlayacağız!" açıklamasını yaptı.

Geri