F22 ilizyonu.

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Şimdi televizyonda Amerika'nın F22 uçakları ile ilgili videolarını izliyorum da çok güzel kurgulanmış efektler ve hileler var. Mesela Bir uçuşunda çok küçük bir alanda aniden döndüğünü gösteriyor Bu arada uçağın kanatlarına kanatçıklarına baktım hiçbir hareket yok, böyle bir şey imkanı var mı? böyle bir şey de yok🤣 en basitinden şöyle düşünün denizde ayağınızda paletler yüzüyorsunuz, ve dip daldınız suyun içinde balık avlıyorsunuz elinize zıpkın. Önünüzden büyük bir balık gidiyor Onu yakalamak için hızlı yüzmeniz gerekti ve balık bir anda yön değiştirdi. Siz de onu vurmak için yön değiştiriyorsunuz, görüntü bu şekilde ama ayağınızdaki paletlerde bir kıpırdama yok. Demezler mi adama evliya mı oldun mübarek🤣🤣🤣🤣

Ne güzel değil mi bu teknoloji tıp ilerledi internet bulundu..!

Hiç simülasyon kullandın mı?
Hayır, fakat dikkat çekmek istediğim konu: Bu görüntüler f22 kabiliyetleri başlığı altında veriliyor. Simülasyon olduğu belirtilmiyor, sen öyle bir ibare mi görüyorsun?

Bu bir psikolojik harp tekniği. İlk muhataba değil, ders almaları istenilen halklara uygulanıyor..

Uçak simülasyonları ile epey haşır neşirim kullandığım için biliyorum ama savaş pilotları daha iyi bilir. Uçağı " stall " durumuna getirince ani manevra yapabiliyorsun ancak çok riskli

Uçak simülasyonları ile epey haşır neşirim kullandığım için biliyorum ama savaş pilotları daha iyi bilir. Uçağı " stall " durumuna getirince ani manevra yapabiliyorsun ancak çok riskli
Doğrudur zaten stall modu ilahi güçlerle bağlantı opsiyonunun kısaltılmışı. Yahu arkadaşım aerodinamik ve çekim yasalarına aykırı. Düşünmeden onaylamak istenilen hedeflerden bir tanesi zaten. Benim astral yolculuk yapıp piyangoda en büyük ikramiye numarası bunlar olacak demem gibi olur. Ben numaraları yazayım sen not al: 1234567890= aha bunlardan oluşan tekli ve çiftli kombinasyonlar. Hiç düşünmeden yaz. Tutarsa senindir, tutmazsa yeni denersin🤣🤣🤣

Saatte 2000+km hızla giden bir uçağın kanatçığındaki hareketi nasıl göreceksin kamil abi? Saatte 140 km hızla giden bir araç şerit değiştirirken direksiyonu milim hareket ettirmen yeterli oluyor. Tekerin dönme hareketini görebiliyor musun?

Saatte 2000+km hızla giden bir uçağın kanatçığındaki hareketi nasıl göreceksin kamil abi? Saatte 140 km hızla giden bir araç şerit değiştirirken direksiyonu milim hareket ettirmen yeterli oluyor. Tekerin dönme hareketini görebiliyor musun?
Sen izlemediysen elbette böyle dersin :) manevra sırasındaki kanatçıklar saniyede bilmem kaç kez hareket etmiyor bunu da bilgine sunayım da belki değerlendirirsin.

Kamil abi bosver f22 falan gel ben sana guzel bir klip izletiyim

Amerikan uçaklarının operasyon kabiliyeti seni niye endişelendiriyor ki. Onların koruması altındadır. Dosta güven düşmana korku veriri bunlar. Sen dostsun. Endişe etme. Kanal İstanbulu yap yeter

Amerikan uçaklarının operasyon kabiliyeti seni niye endişelendiriyor ki. Onların koruması altındadır. Dosta güven düşmana korku veriri bunlar. Sen dostsun. Endişe etme. Kanal İstanbulu yap yeter
Olurmu arkadaşım balıklar ürker🤣🤣🤣🤣 en kötü ihtimal göç yolları değişikliği sebebiyle yorulabilirler. 🤣🤣🤣🤣

Geri