ben belkide kendi yasımdaki insanlardanda farklıyım ne bilim benim yasımdakiler gezmeyi araba sürmeyi sever ben nefret ederim.müzik konusundada öle.duygusuz pekde öle insani duyguları olmayan biriyim bunun eksileri artılarıda var tabiki.hıcbısey senı üzemez bırıne bağlanmazsın hayatına devam edersın eksileri ise amaçsızca yasamak belkide.tabiki toplumumuz farklı görüşlerdeki insanları pek sevmez bende bole bırıyım.insanlar dostluklar benım ııcn pekde bısey ıfade etmez.konusmakdan nefret ederim.hayat konusundada öle deyim .hayatı sevmem kapitalist bır yer insanlarda pragmatist zaten.farklı olmak tabikide yaratıcılık modaya uymamak kendı tarzını yaratmak gibi olsada eksileride var cok sıkılgan olmak,hayattan zevk almamak insanları sevmemek gibi.müzik konusundada öle insanların satanızm dedıklerı muzıklerı severım.bu dınledıgım tarzı solersem dar kafalılar aaa kedımı kesıon gıbı asalak seyler solerler (: kıt beyınlıler cok.aşk konusundada pek bısey ıfade etmıor.insanları zerre kadar sevmıorum nedense.siyaset acısındada baya bılgılıyım ama sölersem basıma neler gelır hatta komünist diyen olmuştu resmen manık depresıf olmuştum o anda. ilgi alanlarımda neredeyse yok cunku hıcbıseyı sevmemek gibi huyum var huyum kurusun
zevk veren seyler kısıtlı pc anıme fılm hapıshane hayatı gıbı farklı aktıvtıler ıstesemde belli sure sonra onlardanda sıkılırım bırakırım.artısından cok eksisini yasıorum hala
Farklılık suc değil ama türkiyede bir suçtur.bir ünlü abımız var cem adrian insanlar ona gay dıor vs vs toplulumuzda hala gelısmemıs.dıslıolar edıolar .yaw abı sızıne onunda tarzı yasam felsefesi o.sanata bakmak yerıne adamın gay oluşu ılgılendırıor mılletı TÜRKİYE DAR KAFALI COK
SONRA akplı bır adamın sanata bakış acısı direk penıse yönlenmesi
resmen utanılacak durumdayız.V for vandetta fıilmide bunun örneği zaten ızleyen bılır
dipnot:bu yazıyı içimden geldıg için yazdım neyse :dusun:
zevk veren seyler kısıtlı pc anıme fılm hapıshane hayatı gıbı farklı aktıvtıler ıstesemde belli sure sonra onlardanda sıkılırım bırakırım.artısından cok eksisini yasıorum hala
Farklılık suc değil ama türkiyede bir suçtur.bir ünlü abımız var cem adrian insanlar ona gay dıor vs vs toplulumuzda hala gelısmemıs.dıslıolar edıolar .yaw abı sızıne onunda tarzı yasam felsefesi o.sanata bakmak yerıne adamın gay oluşu ılgılendırıor mılletı TÜRKİYE DAR KAFALI COK
SONRA akplı bır adamın sanata bakış acısı direk penıse yönlenmesi
dipnot:bu yazıyı içimden geldıg için yazdım neyse :dusun: