eyvah necdet

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
bir demet tiyatro’nun romantik, hassas, filozof mafya babası kdjdj züleyha’nın belalısı. sevdası kdjd

“ülkemizde dönem dönem av yasakları uygulanmaktadır. burada maksat bazı hayvanların ömrünü uzatmak mıdır, palazlanmalarını beklemek midir bilinmez. yani bir hayvanı vurmak için biraz daha yağlanmasını beklemenin o hayvana ne faydası var ki?”

“filleri bilir misin züleyha? her göç edişlerinden sonra birbirlerine sarılırlar ve koklarlar. ama sen bana sarılma züleyha. zira içimdeki ayı bir haftadır duş almıyor."

Ben bi hatırla beni de Necdet i bilirim aşkıyla yanan eriyip bittiydi canım Necdetim..

Züleyha nın necdeti her ne kadar ayı postu giyinmiş gibi dursada yeri geldiğinde aşkın tanımına güzel vurgular yapmıştır. Biraz zayıf olsa bıçkın delikanlı da diyebilirdik Sjsjsjs

Ah eskiler nadide bulunan bir huzur gibi duygulandım ya..

siyah beyazlı çizgili takım elbisesi ve hayvanlar ile ilgili genel kültürüyle mafya camiasında çığır açmış karanlık kişi, haşin erkek.
"bir tilkinin kümese girmesinde şaşılacak bir şey yoktur züleyha. lakin şaşırtıcı olan tavuğun tilkiyi kümese davet etmesidir" repliğiyle sevdiceğine sitem etmesini de bilmiştir.

seyfo midyat gülün

Geri