Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seni tanıdığım için çok mutluyum çok sevecen çok sammimi çok hatırnaz birisin sen,sen ne tatlı şeysin yarabbi:srl: Allah seni sevdiklerine bağışlasın başta o güzel evlatlarına:kiss:
Duygusal bir insan olduğunu paylaştığı şiirlerle güzel konularla bize benimsetten bir kişillik..
Rabbim ailesinin huzurunu vede bereketini eksik etmesin , hep bu denli yakında kalması dileği ile..
Yoklugumda beni hatirlayan tek insan oldugunu hicbir zaman unutmayacagim vefakar ve nazik arkadasimiz. Üstelik bana seslenmeyi unutmayanlardan. Bazen cicek, bazen cay, bazen hediye konusunda beni hep hatirlar sagolsun. Her seyden önce bir anne o.. Allah evlatlarini ona, onu evlatlarina bagislasin. Birömür mutlu olsun.
Sanırım artık aktif değil. Bir ara fotoğraflarına bakmıştım. Bildiğim kadarıyla iki çocuk annesi bir ablamız. Allah sahibine bağışlasın, uzun ömürler versin.