Eyfel Kulesi’nin Önünde Ankara Havası Çaldı

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Fransa'nın başkenti Paris'te yaşayan Ürgüplü Korhan Sakarya'nın Türkiye'den götürdüğü Şahin aracı bir hayli dikkat çekiyor. Eyfel Kulesi önünde aracında Ankara havası da çalan araba tutkunu, sevgisinin gençlik yıllarından geldiğini söyledi.

Eyfel Kulesi yakınlarında memleketi Nevşehir’in plakasını taşıyan 2001 model Şahin aracında Ankara havası çaldığı anların görüntüsüyle sosyal medyada gündem olan Korhan Sakarya, araba sevdasının gençlik yıllarından geldiğini anlattı.

Öğrenciyken gittiği Paris’te şu anda 5 işletmesi bulunan 38 yaşındaki Sakarya, iki Mercedes, iki Tofaş Şahin ve bir Tofaş Murat’tan oluşan koleksiyonu olduğunu söyledi.

Gündem olan 2001 Şahin model arabasını 1,5 sene önce satın alarak 6 ayda bugünkü haline getirdiğini söyleyen Sakarya, aracına 14 hoparlörlü özel bir ses sistemi kurdurttuğuna değindi.

Sakarya, arabasını yolda görenlerin şaşırdığını belirterek “(Şahin burada Lamborghini’den, Ferrari’den daha çok dikkat çekiyor” dedi.

Eyfel Kulesi’nin karşısında Ankara havası açıp oynama fikrinin nereden geldiği sorusuna da Sakarya, “Benim iş yerim Eyfel Kulesi’ne çok yakın, evim de çok yakın. Hep hayalimdi. Anne tarafı Ankaralı, ben Ürgüplüyüm” yanıtını verdi.
1667473142019.png
1667473165320.png

alıntı

Gurur duyduk gerçekten..
Şimdi herkes imrenecek bize..

Bir Ankaralı olarak hiç tasfip etmediğim son derece saçma bir hareket sjdjjd gerek yok böyle şeylere ya.))

Malesef. Lan eyfel kulesinin onunde sigir gibi toplanip halay cekiyorlar horon tepiyorlar

Why? Just why? Al eline bir kahve yuru fotograf cek otur manzarani ölumsuzlestir

Yok. Ama yoook. Bana cok itici geliyor sorry

Sıfır şaka, şu aşağıdaki meydan, Eyfel ve çevresinden 10 kat nezih ve güvenlidir. İnanılmaz ama gerçek....
1.jpg
Plaza nueva de Bagcilar

eyfeli boş verin. kadıköy rıhtımda horon geceleri olurdu, organize edilmezdi kendiliğinden gelişirdi. koca yürekli bir abimiz arabayı kenara çekip müziği açardı ve sonra ohohohohoy dik oyna! çok eğlenirdim.

• Beğen
Tepkiler: glu
eyfeli boş verin. kadıköy rıhtımda horon geceleri olurdu, organize edilmezdi kendiliğinden gelişirdi. koca yürekli bir abimiz arabayı kenara çekip müziği açardı ve sonra ohohohohoy dik oyna! çok eğlenirdim.
Haldun Taner’in genelde Beşiktaş iskelesi tarafında Horon, Eminönü iskelesi tarafında Kürtçe halay olurdu. Tarihe karışan geleneklerimiz……

• Üzgün
Tepkiler: Sux
Yazıcıoğlu önünde zabıtanın cdcileri kovalaması unutulan geleneklerimizden :D
O cdcilerden Terminatör diye aldığın filmin 80’ler Alman erotik filmi çıkması da tarihe karıştı… Eskiden mısırı patlarır, vcd’ye cdyi takar ve kendimizi sürprize hazırlardık ama o da bitti.

Haldun Taner’in genelde Beşiktaş iskelesi tarafında Horon, Eminönü iskelesi tarafında Kürtçe halay olurdu. Tarihe karışan geleneklerimiz……
bu çok üzücü aslında, ülke neşesini yitirdi. sen belirgin olarak ismini geçirince mazi aklıma geldi. kültür, sanat ve seyahat grubu kurmuştuk, istanbul'u pek bilmeyen öğrenciler içinde lokasyonu haldun tanerin kafeteryası belirlemiştik.

• Beğen
Tepkiler: glu
Sıfır şaka, şu aşağıdaki meydan, Eyfel ve çevresinden 10 kat nezih ve güvenlidir. İnanılmaz ama gerçek....
Ekli dosyayı görüntüle 69645
Plaza nueva de Bagcilar
Inanilmaz degil aslinda, cunki dunyanin binbir yerinden turist geliyor oraya.O civar gercekten guvenli degil, ayakustu dolandirabiliyorsun o cevrede. Ustelik dilencileri saticilari pesine takiliyor. Gorulecek bir seyi de yok aslinda bence Fransada en son gorulecek gidilecek yer, trafigi de Hindistandan hallice.

Elin Fransizi gelip Bağcılar meydanda bale yapsa öve öve bitiremezdiniz

Ankara havası ile nasıl bir mesaj vermiş olabilir ? Bari istiklal marşı falan açsaydı. Zaten herkes hayran kaldı şahine ve adama

Geri