Eyeliner sürmenin kolay yolu

• Kullanıcı Cohen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Makyaj ve Güzellik
Konu sahibi son olarak 3447 gün önce görüldü
Kadınları makyaj yaparken en çok uğraştıran şeyin eyeliner sürmek olduğunu herkes bilir. İşte size eyeliner sürmenin pratik bir yolu...

Eyeliner sizi vezir de rezil de edebilecek bir makyaj malzemesidir. Eliniz birazcık titrerse çok sevimsiz bir görüntü ortaya çıkabilir.
Eyeliner sürmek biraz yetenek isteyen bir iştir. Eğer o yeteneğe sahipseniz hiç bir şeye ihtiyaç duymadan direk tek hamlede eyelinerı sürebilirsiniz. Eğer o yetenek sizde yoksa bunun birçok yolu var. Kaşık kullanarak da sürebilirsiniz eyelinerı ya da herhangi bir sert cisimde kullanabilirsiniz. Ancak yine eliniz kayabilir.
Size önereceğimiz bu yöntemle eyelinerı daha kolay bir şekilde sürebilirsiniz.
İşte o yöntem:
Eyeliner çekerken fazla yapışkan olmayan bir bandı göz kapağına ve yanına yapıştırarak dümdüz çizgiler elde edebilirsiniz.

14280438390.55209300.jpg

Boşluğu doldurup eyelinerı sürdükten sonra bantları yavaşça çekerek makyaj uzmanının elinden çıkmış bir eyeliner görünümüne sahip olabilirsiniz.

14280438510.03174900.jpg

Ben hiç denemedim. Arkadaşların düğününden düğününe sürdürüyorum işte :D

Simdi bi goze yaptik digerini fazla kacirdik. Tam duzeltelim derken tamamen batirdik. Silince hemen cikmiyo :D 3-4 denemeden sonra oldu ama bi de bana sor :D

Uğraşamam bunla.
Kalem sur üstüne eyeliner ile geç

kim ugrasacak bununla :T:
bende kalem çekiyorum sonra eyelinrer kalemimle üstünden geçiyorum :o

O bant ile bu sonucu elde etmek de bi beceri tabi

Mybeline kajal göz kalemiyle gayet düzgün çekiliyo.

her defasında kız kardeşim sürünce sonunda isyan etmişti kızcağız
bende deneye deneye, bi öyle bi böyle derken güzel sonuçlar çıkarmaya başladım
böyle çok uğraşır insan :/

konuyu bi erkek açmış kimse bişey dememiş
ben açsaydım eş cinsel ellam derdiniz

Bildiğin bütün estetikliğini yitirmiş bant ile .p

soyle firavun gibi cekince hic begenmiyorum ya, incecik esit sekilde surunce ne guzel oluyor.
zamanla insanin eli alisiyor sonra bi iki hafta ara ver yine bozuluyor .p en iyisi kalemle cizip eyeliner ile gecmek ustunden.

hangi bayanla karşılıklı muhabbet etsem mutlaka denk gelip soruyorum ne sürdün gözüne diyorum eyeliner diyo o ne diyorum eyeliner diyo işte eyliner kurtarıcınız neyse taam ben çıkıyom konudan

Geri