Eyeliner çekmeyi bilmeyen hatun kişisi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bilmeyen hatun mu kaldi bu saatte

Eyeliner çekemeyen sürme süren hatunları usta makyaj yapan badanacı boyacı hatunlara sattınız işte :X

Estağfurullah estağfurullah estağfurullah

Yo evladım yok belirli makyaj malzemem bir tane nemlendiricim bir tane de fondöten im var en son fondöten 1 2 hafta önce sürdüm kimyasal hepsi kimyasal cilt mineral ister doğal dokunuşlar ister. Ah ah

Hiç bilmem çünkü hiç kullanmadım, sevmediğim bir makyaj malzemesidir.

her şeyle eyeliner çektiler her şeyle... iple, kaşıkla, bıçakla, bantla, pamukla, kulak çubuğuyla, tencereyle, tavayla... yeter.
göz yapınız bazen eyeliner çekmeye müsait olmayabilir, çekemiyorsunuz demeyelim gözünüz müsait değil diyelim. farla kirpik dibinizden geçip sadece ucuna bozulmasın diye eyeliner dokundurun, üzülmeyin...

sürüldüğünü söylemediler mi alırken?

Gözün 1 tanesini istediği gibi yapıp diğerini yapamayanlar kulübü kursam mi diye düşünürüm sürekli :d

Hiç kafa yormadım. Çekmek istesem çay kaşığı ile çekerdim..Ne gerek var entel dantell uğraşmalara.f

Ay bu ben djjfjg tek makyajım rimel ve ruj. İmreniyorum yüzüne badana gibi makyaj yapanlara. Hoş güzel oluyor ama yok yani çok ağırlık yapıyor bana. Doğal ve sadelikten yanayım her zamaan.

tasımı tarağımı topladım, köye yerleşiyorum...

Geri