Ey yar!ne olur bır anne agıtıyla ugurla benı!

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Aşk ve Sevgi
Ama sen ne olur görme düsü-sü-mü... Zaten yüz çevirmisken varligima, zahmete degmesin sesin. Sesi nefesim olan yarim... Simdi bogulmayi da ögrenmeli çaresizligim...

Kaçmazdim öyle Ölüme yakisan baykus sesinde. Bedelini ödedigim o kadar yokluk varken Ey yar bilirsin Istanbul gibi zordu yikilisim... Oysa simdi yüregim Filistin ellerinde...

Simdi ellerimi yakasim geliyor kalem tutmasin diye... En iyi ordularin bütün harfleri üstüme geliyor. Geceysem, Günün yarisina adanmissa adim hersey yarim olmak, yarim baslamak ve yarim kalmak zorundamiydi... Kaptan sesin yakisir bu gece intiharima...

Fikre zarar cümleler duydum güzel dudaklardan. Simdi kan damlar dislerimden... Iplik büklüm olsun yagsiz kalsin boynumda. Can vermek degil can çekmek istiyor bedenim...

Adim gece diye mi bu kara yazim... Oysa telasa gerek yoktu dogum günümde. Yusufu ziyarete gelmistim kuyuda... Simdi özentimidir bilmem ruhumu köle pazarlarinda pazarliksiz satisa çikarislarim...

Ama sen ne olur görme düsü-sü-mü... Zaten yüz çevirmisken varligima, zahmete degmesin sesin. Sesi nefesim olan yarim... Simdi bogulmayi da ögrenmeli çaresizligim...

Kaçmazdim öyle Ölüme yakisan baykus sesinde. Bedelini ödedigim o kadar yokluk varken Ey yar bilirsin Istanbul gibi zordu yikilisim... Oysa simdi yüregim Filistin ellerinde...

Gözümü kirpmaktan korkan gözkapaklarim hayaline isyan damlalar döküyor yanaklarima. Tadina sen degmissin; aci veriyor dilime. bu gece diyorum rengi farkedermi kefenin. Namima yakissin cenazem.. siyahlara gömsün beni sensizligim...

vakit tamam... Ugruna dökecegim kan hazir damarlarimda...Gözlerinde büyüttügün o küçük çocuk varya yüzünde sen diye bir gülümsemeyle birakti kendini uçuruma...

HADI ÖLÜM NE OLUR AL YANINA BENI...

VE SEN EY YAR! NE OLUR BIR ANNE AGITIYLA UGURLA BENI...

Geri