Ey Yâr Ahiretliğim Olurmusun ?..

Konu sahibi son olarak 594 gün önce görüldü
Herkes oLmak BöyLe Birşey Bazen Senin oLan Birşeyden BiLe Şüphe Duyuyorsun O Benimmi Acaba? AşkLarımızı Düşünüyoruz ÇocukLarımızı, YanLış EvLiLikLerimizi Kahrına Mecbur Dayandığımız Sarhoş KocaLarımız Var Karı Kız Sevdası oLan ALdatan KadınLar Var OLmaLımı ? Yaşanamazmı KişiLersiz Çiçeğe, Ekmeğe Nefese Aşık oLunamazmı Dünyaya GeLdik Bir Kere, Kandırma Kendini Öbür Dünyada Herkes Yandı..

Erkek Merkek anlamam kardeşim !
Kız Mız dinlemem kardeşim!
Yar dediğin bilecek "Dikiş'i".
Verdiğim zaman Kalbin'e Kalbim'i ,
Alacak eline "Tefekkür İğnesini" / "Pişmanlık İpini" !
Dikecek Gördüğü Her "Gün'ah Deliğini" ,
Götürecek CENNET'e gerekirse süründüre süründüre Beni..! BiRDüNYaUMuT

AŞIK OLUNCA ANLARSIN..

Sen varsın ve yaşıyorum..

İllede bana sadık kalman..

Oralarda ben olmadan yaşaman..

İstersen uğrama bile buralara..

Sevdam ne istersen yapabilirsin..

Varlığın yetiyor bana..

Zira yeryüzünün..

En değerli şeyi SEN sin..

Sildim artık senenin içinden..

Şubat,mart,nisanı..

Yaşamamış olmayı isterdim..

Bana zehir olan o üç ayı..

Ve SEN ağla sevdam...

Şimdi doyasıya ağla,ağlamak..

Aşık olduğunda zor geliyor insana......

Eğer yüreğindeysem....

Bir el bazen neleri ayakta tutabiliyor hiç düşündünüz mü ve neleri yıkabiliyor tek başına ? Bir eli tutmak bir insanı hayata bağlamakla eş değerde olabiliyorsa eğer bunun adı aşktır. Böyle bir eli tutmak hayatı bulmaktır belki de.

Hiç sevmedim seni sevdiğim kadar dersin birine ve sonra onun arkasına dönüp gitmesini izlemek ne zordur. Bir eliyle hayata bağlamak bir eliyle o verdiği hayatı geri almak gibi¦

Bazen mecburu ayrılıklar mecburi acılar meydana getirir. Bile bile kapıyı aralık bırakırsın ve tüm yalnızlığın ve hüznün içeri dolmasına izin verirsin. Buna rağmen aklının bir köşesinde sonsuzluk vardır. Bitmedik , bitemez , bitmeyecek Bir ömrü bir aşka adamaktır bu belki ve elbette yürek ister ayrıysan. Dönüş yolları geçilemeyecek kadar darsa bile bir umut koyup sol yanına beklersin hayatının ışığının o derin karanlıktan gelmesini.

Zaman geçtikçe göremez olursun hiçbir şeyi gözlerinin buğusundan ve kalbinin karanlığından Beklemek zordur eğer beklenen kalbinden çok uzakta ise¦
Çok yalnızım, seninle bir yarım¦
Eğer elindeyse ne olur çal kapımı,
Eğer yüreğindeysem ne olur sil göz yaşımı..
Bir hayatı kaybetmek bir elin sıcaklığını kaybetmekle eş değerse işte bu aşktır. Böyle bir eli kaybetmek ölmeden ölmektir.

Ruhunu o sıcaklığa terk edersin o el senden uzaklaşırken.

Ruhsuz bir beden ölmekten beterdir

Ne kadar umut edersen et korkular rahat bırakmaz aklını ve umudunu köreltir sonsuz telaşların o bekleyişte. İsyanın yükselir bastıramazsın çektiğin yalnızlığın en acımasız yanı canını yakmaya başlayınca.

Allaha yalvarırsın son bir şans diye gerçekleşmeyeceğini bildiğin halde.

Umudun ve benliğin avuçlarının arasından akıp gider. Ruhsuz, umutsuz ve benliksiz kalırsın bir başına. Zaman acımasızlaşır ağladıkça.

GelKorkuyorum Nefes alamıyorum. Eğer hala dudaklarında ismim varsa gel Sıcaklığın olmadan tutunamıyorum

Hatanın üstüne hata ekleyerek yaşıyoruz. Bile bile kaçırdık belki de o treni. Beklemek için çok geç , vazgeçmek içinse çok erken.

Bir ömre bedelse bile geç kalınmış bir mutluluktan vazgeçmiyorum. Verilen sözler unutulmamalı, ben unutmadım

Eğer elindeyse ne olur çal kapımı,
Eğer yüreğindeysem ne olur sil gözyaşımı

Senlikten Geçtim..

Mutlu Kılıyor Yalanlar Onur Abidesi oLu veriyorsun
Kim Kime dokunuyor göremiyorsun Sadece benim diyorsun
Senin oLmuyor Hiç birşey.
Az kalıyorsun Herşeye, yetmiyorsun
Koşuyorsun Koşuyorsun Ama Kaçamıyorsun.

Sen Kızdıkça , Her Başka Bedende Terledikçe Heveslerin,
Bir Kez daha Aldatıyorsun Ait olduklarını
Bakmıyorsun Ama Görüyorsun, o 'iç' alan çıplaklığı.
Dokunmak İstemiyorsun Ama o seni her defasında Halt Ediyor
Koşuyorsun Koşuyorsun Ama Kaçamıyorsun. BiRDüNYaUMuT

Sahipsiz Cümleler..

Sahibine yollanmamış mektuplarla dolu çekmecem.. İçimde yığın yığın cümlelerim var dile düşüremediğim..Gözlerimde ki sağnakları durdurdum artık ıslanmıyor yanaklarım yerli yersiz.. Güçlü olmalıyım değil mi? Yada olamıyorsamda güçlü görünmeli..Sandığın gibi beceriksiz değilmişim bak ne kadar güzel rol yapabiliyorum..

Gece olmuş..Geçen zamanın farkında bile değilim oysa.. Neden Senden başka bişey düşünemiyorum ben.Neden vaktim , günüm , gecem Sen oluyorsun.. Öfkelerime yenik düşüp sağı solu yıkmalı , dağıtmalıydım aslında bilsen bunu yapabilmeyi ne çok isterdim. Ama herşeyi yutup , susup saklanıyorum kendi içimde bir kuytu köşeye.. Sessiz çığlıklar atıyorum ..Kendi içimde kendimi boğuyorum.. Neden böyleyim, neden beceriksizim,neden cesaretsizim.. Neden bu tepkisizlik..

Farkında değilim ama hep aynı şarkı çalıyormuş saatlerdir..Kendimden geçmişim dalmışım derin düşüncelere.. Ben böyle çaresizken Sen nasıldın acaba? Aklına geldim mi hiç ne bilim düşündün mü kısacıkta olsa bir an için ? Yok yok..Sen sadece kendini düşünürdün benimkiside yersiz bir hayal işte..

Ne kadar güçlü görünmeye çalışsamda ve ne kadar nefret dolu Seni görsem ne olurdum acaba.. Bi kaç sözüne herşeyi unuturdum belki..Belki gururuma sığınır yüz çevirirdim. Belki.. Belki... Aslında Sen biliyorsun ki beni.. Beni bildiğinden değil mi her canımı alışında pişman ve masum , ağlamaklı maskeni takıp bana gelmen..Senin unuttuğumu sandığın o acılar içime işleniyor , parça parça söküp alıyor en temiz yanlarımı bilmiyorsun..

Çok yorulmuşum oyunlarından .. Kolum , kanadım yok gibi , dökülüyorum.. Bir yanım gel desede bir yanım sana çok kırılmış belli.. Keşke maskelerinden sıyrılıp bi kerede beni şaşırtıp tertemiz gelsen.. Birlikte öldürdüğümüz masumiyetimizi belki diriltebilirdik beceremediğimiz sevgiye ulaşarak..

Seni bekliyorum ben.. İçimde biriktirdiklerimin ardına saklandım..İsyanlarım sahipsiz kaldı ve cümlelerim.. Ve kızgınlıklarım.. Bul beni.. En temiz hislerinle gel al beni..

. .♥. . .
Yüreğimin en derin,en biLinmeyen yerindesin. . .
Ne uzanabiLiyor sana eLLerim, ne de vazgeçebiliyor senden. . .
Sana aç, sana susuz, sana meftun, biçare yüreğim. . .
Hal-i hazinim. En tılsımlı, en riyasız, en içten duamsın. . .
Beni ben yapan aşksın. . .
Kalbim en büyük sığınağın olsun yar, sen Besmele ile başlayan sevgime yakışanımsın, nakkaşımsın, mahşere kadar tutacağım sevda orucumsun. . .
Sen benim içten içe kanayan en derin yaramsın. . .
Ne kadar özlendiğini bir bilsen, yokluğundan utanırsın . . .

!...Diyemediklerim..OL...!
Tüm çığlıklarım kopma noktasında !
Konuşmaya mecalsiz yüreğim elime kalem tutturma peşinde yaz diyor dök içini.
Oldum olası sevmem ağlamaklı iken konuşmayı.
Uf git başımdan şimdi döküp saçacağım içimdeki tüm saklı duyguları o zaman olacak her şey.
Ol/a/mayacak yani.
Konuşturma beni lanet olası !
Anla işte
Özlüyorum,seviyorum,ağlıyorum ama oturmuyor hiçbir parça eski yerine.
Eskiyi istemiyorum yeniyi de kabullenemiyorum,arada bir yerlerdeyim
-anla işte ANLA-

ec59fler.jpg

Eyy sevdiğim.
İsterim ki Aşk'ı Secde'de Bulasın,önce Rabbim'e YAR olasın sonra da bana...

Benim mutlu olduğum tek yer,
Onun Dua'larında bana ayırdığı yerdir ♥

Geri