Ey Şehidim...

Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü
sehitler-dile-geldi.png

Ey Şehidim, Ey Yiğidim Ey Koynumda Saklayarak Büyüttüğüm Oğlum! Seni Ben Gözümden Sakınarak Büyüttüm Tek Çoçuğumdun… Sokaklar Da Oynarken Bir Yerine Bir Şey Batsa Canım Yanardı… Arkadaşlarınla Oynarken Seni Zevkle Seyrederdim. Kucaklarında Çocuklarıyla Geçen Çiftler Gördüğümde Benim Oğlumda İşte Bir Gün Bana Böyle Gelecek Diyerek Hayal Kurar İçim Huzur Dolardı. Olmayan Paramızla Her İstediğini Alıp Seni Ezik Büyütmedim. Çarşıda Pazarda Ne Kadar Karnım Acıksa da Ben Yemedim Sana Yedirdim. Ben Ömrümü Sana Verdim Ey Oğul… Bütün Yapmak İstediklerimi Canımın Çektiklerini Hiçe Saydım Ey Oğul… Sen Aslanım, Biricik Oğlumdun Büyümene Rağmen Her Sabah Yatağına Gelir Yanına Uzanırdırm… Sana Sarılır, Sarılır Öperdim. Çenenden Çıkan Sakallarını Kes Artık Oğlum Eskisi Gibi Rahat Öpemiyorum Deyip De Sana Kızardım.

_ “Annem, İşte Askere Gidiyorum Kurtuldun Sakalımdan Bak Kestim İşte” Dedin.

_” Oğlum Şimdi De Yoksun Ki Nasıl Öpeceğim Seni “ Derdim.

Söyle Ey Oğul… Bana Böylemi Dönecektin? Ben Seni Yürüyerek Gönderdim Bana Yatarak Mı Gelecektin? Seni Kapalı Bir Yere Koyup Üzerini De Bayrakla Sarmışlar Ey Oğul… Nasıl Sarılayım Sana Nasıl??? Ciğerlerim Bağırmya Yetmiyor… Sesim İstediğim Kadar Çıkmıyor

HAYKIRAMIYORUM!

Ayaklarım Tutmuyor Ey Oğul, Yanına Gelemiyorum Gel, Kalk Da Gel Sen Kaldır Beni!!!

Ey Şehitlerin Kanı Yerde Kalmaz Diyenler Şimdi Soruyorum Size;

Bu Saldırırlar Yenimiydi ki Daha Çok Karargahları Güçlendireceğiz Dersiniz? Madem Ki Güçlendirirmesi Gerekiyordu Şimdi Mi Aklınıza Geldi Bunu Yapmak?

“Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmayacak” Deyip De Sınır Ötesi Harekat Yapanlar Şimdi Bana Yanıt Verin; Bu Saldırılardan Sonra Kimin Kanı Yerde Kalmadı???

Bebek Katilini Ağalar Paşalar Gibi Hücerede Bakarken, Ordan Doğru Terörü Yönettiğini Bilmiyormusnuz? AB’ Den Ve ABD’den Korkunuza Sesinizi Bile Çıkartamazken, Burada Bizim Yüreklerimiz Yanıyor!!!

Artık Verilen Şehitlerimizin Cenaze Törenlerini İzlemek İstemiyorum Çünkü Ateş Düştüğü Yeri Yakıyor Sizlerse Tıpkı AB Gibi, Kınamaktan Başka Demeçler Vermiyorsunuz.

Sizler Çocuklarınızı Bizim Gibi Yoklukla Büyütmediniz! Büyütürken Kendi Zevklerinizden Geri Kalmadınz! Çocuklarınızı Kolejlerde Büyütürken Altlarına Da Son Model Arabalar Verip Bağdat Caddesinde Tur Attırdınız. Şehir Magandalığı Yaptırdınız.

Hangi Suratla Karşımıza Çıkıp Da Demeçler Veriyorsunuz? Doğru, Sizlerde Artık Surat Yok Ki… Duygusuz Ruhsuz Ve Pişkin Kişilikler Var Karşımızda!

Sizlere De Kızmıyorum Artık Çünkü Yine Dönüp Dolaşıp Sizlere Oy Verip De Başımıza Getiren Bilinçsiz Siyasete Uzak Halkımıza Kızıyorum!!!

Şimdi Yazacağım Son Paragrafı Büyük Harflerle Belirteceğim Çünkü Öylesine Doğru Öylesine Bilinçli Bir Söz Ki Altın Harflerle Yazılmalı Bence Bakın Ne Diyor;

'Siyasetle İlgilenmeyen Aydınları Bekleyen Sonuç, Cahiller Tarafından Yönetilmeye Razı Olmaktır!

'ATATÜRK'

SAYGILAR

Geri