Exodus

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yavrum naber :p
İki sene oldu dimi tepende olalı (:
Hem sürekli hırlaşıp hem de hala görüşüyoruz ne garip dimi ? :D
Beraber çay içip , beraber kahvaltı yapmak , dükkana beraber malzeme hazırlamak , beraber gülmek ve ağlamak ( tamam tamam genelde ben ağlarım sen dinlersin ruhsuz seni :hih:)hele hele beraber izlediğimiz , keşfettiğimiz filmler ne muazzam .
Shamelessı da yedik yeni dizi bul ya :/
Serbianı saymazsak :nee: ( Kusuyordum be üstüne :p)
Ya sahi şu insan kırkayak 2'Yİ ne zaman izliyoruz :/
Aklım kızda kaldı biliyorsun :T:
Sanırım biz güzel saçmalıyoruz be :D ( özet bu oldu )
Herşey bir yana benim gibi huysuz ve yarım akıllı bir kadına gösterdiğin sabırdan dolayı minnettarım .
Hep yamacımda ol :cici:

vayyy real dostluk he Veramla:)) ilk foruma geldimde orumcegini cikart dedim "hayir" dedi :T:
galiba hic kavga etmedik etmetelimde saygili sevgili bir beyefendi iyiki arkadssiz
hep mutlu ol :sevimli:

Fazla tanımasamda güzel bir arkadaşımız...ALLAH yolunu bahtını hep açık etsin ...inş birgün tanışmak nasip olur

"Naber mudur?" sorusu ile baslayan bir arkadasligimiz oldu. Iyi ki de olmus valla. Keyifli guzel bir insan. Sohbetini seviyorum. Evlenince ceyregimi alip dugunune gidecegim :p

Hatırşinas ve saygılı arkadaşlarımdan. Nostaljik şarkıları sever benim gibi. Forumda kimseye karşı bir taşkınlığını görmedim. Burada görmek istediğim isimlerdendir her zaman.
Sağlıcakla kalasın...

Yorumları güzel, aklıbaşında, olgun ve efendi üyelerin başında geliyor. Saygıdeğer birisi , burada olması gereken kişilerden.

Başladı dimi nöbet ? Hala o kadar söylemene rağmen karıştırıyorum , kızma :T: Ben ne yapayım saatlerin çok karışık :/
Az önce bir yazı yazdım aklıma geldin . Bir tek senin yalanlarını bulamadım galiba . Neden acaba ? :nee: (Çünkü yok )
Güvendiğim çınar misalisin onu elimden hiç alma olur mu ? (ihtimalde yok zaten )
Bilirsin ağır , aksak hayatımı ,attığım adımı , kimselerin bilmediği ruh hallerimi , zıvanadan çıkışlarımı, huzur veren yanlarımı.
Karanlık yanlarımı bile ...
Ben seni çok seviyorum belki sana bunu cok hissettiremiyorum , bazı bazı üzüyor ve kırıyorum ama ben böyle hoyrat seviyorum işte . :/
Aksini görmedim ben belki ondandır.
Daralttım mı ne ? :nee:

Shameless bitmek üzere yeni sezonu beraber izliyoruz yine dimi ?
Ha bir listede yapsak iyi olacak uzun zamandır filmde izlemiyoruz .
Ne için girdim konuya söz
de tek cümle yazacaktım ama sohbetlerimiz gibi oldu ordan oraya derkennnn :P

not : benim yüzümden sen evlenemeyeceksin sanırım :u3:
Üzüldüm mü ? Hayır :D

Bana nick degisim hakkini hediye etti.
Ben bununu unuturmuyum asla unutmam.
Buradan da tesekkur ediyorum her yerden tesekkur edesim var.:anna:

Forumlarda tanıdığım en iyi insandır kendisi. Kendisi ile 11-12 yıldır tanışırız. "Dayı" diye hitap etmeyi sever. Sevdiğimiz müzikler, tuttuğumuz takım ve siyasi görüşlerimiz tutarlı... :) Ama maalesef hapı yuttu. Artık başı bağlı... :D

Evlendimi Yunus :) En son Görüştüğümüzde Kaza
Gecirdiğini Söylemişti. Efendi Düzgün Bir Karekteri Vardı. Sanırım
2011 de Başka Bir Platform da Taniştik Kendisiyle. Görüsürseniz
Selamlarımı ilet Lütfen

Forumlarda tanıdığım en iyi insandır kendisi. Kendisi ile 11-12 yıldır tanışırız. "Dayı" diye hitap etmeyi sever. Sevdiğimiz müzikler, tuttuğumuz takım ve siyasi görüşlerimiz tutarlı... :) Ama maalesef hapı yuttu. Artık başı bağlı... :D

Birebir tanışıklığım olmadı kendisiyle, çok fazla yerde denk gelerek karşılaştık. Mezarkabul'ün dostu olarak bilirim. Umarım her şey yolundadır.

Evlendimi Yunus :) En son Görüştüğümüzde Kaza
Gecirdiğini Söylemişti. Efendi Düzgün Bir Karekteri Vardı. Sanırım
2011 de Başka Bir Platform da Taniştik Kendisiyle. Görüsürseniz
Selamlarımı ilet Lütfen

Aleyküm selam.

Farklı farklı bir çok forumda birlikte bulunduk. Henüz evlenmedi. Nişanlandı. Hala bir şansı var.

Evlenmez o yahu! :D
Başına gelmeyen kalmadı kıyamam.
Sibel'i hiç sevmem ama kendisini severim. Sürekli araşıp dertleştiğim nadir insanlardandı 1 2 yıldır kopuğuz .
Olsundu. Mutlu olsun her daim :)

Yüz yüze görüştüğüm canımıniçi.
Canım yuyusum,bana doğum günümde ayı alan koca yüreklim.
Denizliye gittiğimde 5 dakika bile olsa görüştüğüm yeri tamamen farklı kalbi güzel espirili kadim dostum!
Şu sıralar haber alamıyorum,uzun zamandır paylaşımda yapmıyor.
Umarım iyidir.

Geri