Exdiablo

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Forumda tanıdığım ve samimiyetini hissettiklerimden biridir İlknur.. Başta size sözleri tuhaf gelebilir hatta yadırgaya bilirsiniz de yakın gördükleri ile samimi konuşur doğaldır bazen küfürde ediyor ama hiç eğreti durmuyor onun ağzında küfürün yakıştığı bayan olur ya hani onlardan işte..İçmeyi sever daha çok şarap sever iyi içicilerden denizin ona yakın olmasından dolayı mıdır nedir bir sıcaklığı var bunu karşısındakine de yansıtıyor velhasıl çok severiz sayarız forumda görmek istediklerimdensin yeter bu kadar gerisini forumdaşlarıma bıraktım ve kaçtım.. :p

hiç tanımıyorum ama tuucenin sevgilisi.

Beni sevmediğini her fırsatta söylüyor. :cici: Bir kere konuşmuşluğumuz var forum genelinde görünenin aksine çok duygusal biri :) Neyse uzun uzadıya yazmaya gerek yok.. Umarım mutlusundur, her şey gönlünce olsun burçdaş.

Bu kızı seviyorum ben ya :) Çok eğlenceli vurdumduymaz birine benziyor karşılıklı bir sohbetimiz yok ama uzaktan uzağa severiz birbirimizi =) Umarım hep gülümser burdaki gibi

Takibimde olan nadir kişilerden.

Soguk Birisi Ama Forum icinde nerde ne sekilde konusucani biliyor. Hanfendi.

Hmm.

İlknur ile tanışalı fazla zaman olmuyor aslında.Ki fazla tanımadığım insanlara yorum yapmaktan kaçınırım.Ama tanıdığım zaman içerisinde uzun bir yol katettik.Hayatının en önemli noktalarından bitanesinde şu anda.Yolunu bulması için vereceği kararlar hayatını da etkileyeceği için sallantıda bugünlerde biraz.Ama eminim ki en doğru kararı verecektir.Kişilik olarak ise ; samimi ve en sevdiğim huyu doğal birisi.Kasmadan kendini olduğu gibi konuşması ve açıksözlü olması olumlu özellikleri.Seviliyorsun genç.

Avatarına ve Aykırı Duruşuna Bayılıyorum. : )

Çok Enerji dolu birisi Forumun sevilen üyelerinden kendisi :)

Yeni tanıştık kendisiyle, çok akıllı ve olduğu gibi olan birisi.
Konuşması içimi ferahlattı, huzur verdi. İyi ki konuştuk, iyi geldin bana.

Sıcakkanlı , kötü alışkanlıkları olan bir üyemiz :T:
Uzaktan sayarım severim ama bir ara yakından tanışık edelim. :melek:

Birbirimize büyük iyilik yaptık zamanında ve birbirimizi ciddi mana da anladığımıza inanıyorum.
Marjinal duruşu ve orjinal yorumlarıyla hep görmek isterim burada.
En azından her hali samimi,birilerine yaranmak için kişiliğini farklılaştırmıyor İlknur.
Hep mutlu olmalı.
Öperim.

Bu foruma yeniden üye olsam kesinlikle alacağım nicki kullanıyor şu an ve kıskanıyorum açıkçası.
Bunları bir kenara bırakırsak, doğru düzgün tanışamadık ama böyle uzaktan uzaktan severim. Sanırım hepsi bu kadar. ^^

Bir aralar buralardaydı. Şimdi Lamentos sanırım.

Kopamadığım tek kadın kendisi.
Yüzyüze geldik, eğlendik, dertleştik. Sevdik, seviştik akdkdkskakd
Hayatımda hep kalacak kadın.

Seni sevmeyen ölsün lan!!
Biz evlenmeyip, birlikte kalacağız aksksk

Iyi ki varsın kadın.
Çok çok seviyorum.
Öpüyorum kalbinden.

Geri