Excolls / EkoL / nefret

Konu sahibi son olarak 3162 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Az İnsan Çok Huzur'' söylemine uygun,seçici,duygusal olduğu kadar mantık insanı da.
İyi niyetli ve takdir etmesini bilen biri EkoL
Hayatı iyi tanıyan ve sentezleyen bir kişi olduğu izlenimini edindim.Düşünceli ve vefalı.:sana:
Bir çizgisi var ve o çizgide olgunluğunu koruyan bir beyefendi.

Yıllar yıllar önce tanımıştım Aliyi ben. Kırgınlığım var ama iyidir Ali. Kendi halinde sessiz biri.

Çok kaliteli bir adam Ekol ya .. (=
Ben hiç mi hiç beklemediğim bir insanla tanıştım ..
Takımın Messi si olmakla birlikte az konuşup yerli yerinde konuşan beyefendisi aynı zamanda ..

Topla dribling halindeyken hızlı bilek hareketlerine bakarsanız güney amerikadan bonservisiyle gelmiş kanat oyuncusu zannedebilirsiniz. Excollsü maç muhabbetleri olana kadar hiç görmedim diyebilirim. Jose c. Başgana en çok da bize aliyi tanıma fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum. Az konuşur öz konuşur, yüzüne ne zaman baksanız aynı güzel tebessümü görürsünüz. Sakin, beyefendi kişiliğinin yanında saha içinde tam bir canavar olan Ali, ben gibi futbol sevdasına ifşa olanlardan :liv: varsın olsun be dostum bu takım için herşeye değer :) seviyoruz excollsümüzü

Konu başlığı ingilizce fiillerin birinci ikinci üçüncü hali gibi olmuş la xd Ali atom karınca gibi valla adamların altından girip üstünden çıktı. Grubumuza ayar çeken adam xd sakin ve etkili biri bence

Dostlugumuz eskıye dayanır alıyle , kaç yıl oldu tam olarak hatırlamasamda vardır bir bes altısı , efendidir , saygılıdır, sözünün arkasında durur, dahası vefalıdır vefakardır .

Serbest kürsüde şiirimsi bir şey paylaşmıştı notlarımda durur hala. Kendisi mi yazdı bilmiyorum ama o cümlelerle tanıştığım için memnunum.

İyi niyetli insanlara güveni sarsilmis..
O kadar hassas ki artık en ufak bir şeye tahammülü yok : )

Uzun yıllardır tanışırız,
Nasıl bir insan oldugunu unuttum,
Fakat sıcak kanlı ortama göre takılan birisin,

Burada denk geldikçe konusurum.

Gelsen ara ara keşke .özlendin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri