Excel sürekli kilitleniyor

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Arkadaslar 2 gundur excel asiri derecede yavas sebebi ne olabilir ? Acilacak dosya olsun, kayit ederken,silerken kaparken hep yavas.

windows 7 professional

Onarma yı denedin mi bilmiyorum ama

1- Denetim Masası ve sonra Programlar ve Özellikler
2- Onarmak istediğin Office programının üverine gelip Değiştir’e tıkla
3- Her şeyin onarılmasını sağlamak için Office Programlarınızı nasıl onarmak istersiniz ekranında Çevrimiçi Onarım’ı ve sonra Onar’ı seçin.

Onarımdan sonrada düzelmez ise yine başka bir yöntem bakarız.

Onarma yı denedin mi bilmiyorum ama

1- Denetim Masası ve sonra Programlar ve Özellikler
2- Onarmak istediğin Office programının üverine gelip Değiştir’e tıkla
3- Her şeyin onarılmasını sağlamak için Office Programlarınızı nasıl onarmak istersiniz ekranında Çevrimiçi Onarım’ı ve sonra Onar’ı seçin.

Onarımdan sonrada düzelmez ise yine başka bir yöntem bakarız.

tesk ederim :cici:

Bilgisayarda yüklü olan bazı uygulamalar, Microsoft Office uygulamaları ile çakışabiliyor. Yavaşlığın muhtemelen nedeni budur. O yüzden kullanmadığınız uygulamalar varsa kaldırman gerekiyor. Eğer sorunun devam ederse, "Program Ekle-Kaldır" penceresinin ekran görüntüsünü yollayabilirsen, sevinirim.

Düzeldimi eskisi gibi mi

Dediklerinizi yaptim ve bilgisayari acip kapadim duzeldi.

Bilgisayarda yüklü olan bazı uygulamalar, Microsoft Office uygulamaları ile çakışabiliyor. Yavaşlığın muhtemelen nedeni budur. O yüzden kullanmadığınız uygulamalar varsa kaldırman gerekiyor. Eğer sorunun devam ederse, "Program Ekle-Kaldır" penceresinin ekran görüntüsünü yollayabilirsen, sevinirim.

''lync 2013 messenger'' var bununla bi ilgisi var mi bilmiyorum ama onu kapattigimda acilmayan programlar pat pat cikiyor pespese. Suan duzeldi yukardakileri yapinca.

Özel bir muhasebe programı vs. kullanıyorsanız Exel sayfasına aktar dediğinizde uygulama çalıştırır. Bu uygulamalar yavaşlığa sebep olabilir. Birdaha yaparsa uygulamaları gözden geçirirsin.

Ben mis gibi Open Office ve tayfasını kullanıyorum valla yere batsın excel falan :D

Dediklerinizi yaptim ve bilgisayari acip kapadim duzeldi.

''lync 2013 messenger'' var bununla bi ilgisi var mi bilmiyorum ama onu kapattigimda acilmayan programlar pat pat cikiyor pespese. Suan duzeldi yukardakileri yapinca.

Bu arada lync 2013 yani (kurumsal sky) kullanmıyorsan tamamen devre dışı bırak açılışta otomatik gelmesin arka planda çalışmasın boşuna.

Geri