Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Video açılmıyor da linki kaybolmuş. Neler olduğunu az çok tahmin edebiliyorum :p
Harun Yahya denilen Adnan Oktar evrimi bahane edip cahil müslümanlara aslında çoğuda kendi yazmadığı (birçoğu çeviri olan) kitapları satarak iyi para götürdü.
Bizim cahiller de sanki Kuran evrimi reddediyormuş sanarak, hemen atladılar.
Bu konuda ben de Allah'a tamamen inanan ve dini yaşamaya çalışan bir müslüman olsam da, bazı böyle din yobazı sayılabilecek tiplerin cahilce karşı çıkışlarını yanlış buluyorum.
Oysa dinin böyle bir problemi yok. Dinin problemi tesadüf fikri iledir. Asla tesadüfü kabul etmez.
Zaten yaratılıştaki değişimleri görmemek için sanırım zırcahil olmak gerekiyor.
Evrim teorisini toptan kabul etmesem de, bilimsel üstelik bazı kısımları deneyle kanıtlanmış bir teoriye tamamen karşı çıkma cahilliğini yapmam.
Karşı çıkanların tıp, biyoloji, anatomi ve emriyoloji bilgileri bir çoğunın sıfır zaten.
Gerçi savunmaya çalışanlar ne kadar bilgi sahibiler? O da tartışılır Genelde bu evrim konusunda savunan ya da karşı çıkan iki cahili bir araya getirirler sonra da gelsin boş tartışmalar.
Yalnız bilimsel teoriler üzerinden de ateizm ya da din düşmanlığı pompalamak da en az ilki kadar kötüdür.
Bilim evrensel bir olgudur ve insanlığın ortak değeridir. Ateizm ise sadece bir inkar psikolojisidir.
Evren de tesadüf yoktur. ;)