Evrim Ağacı’ndan D&R ve İdefix’e Boykot

• Kullanıcı Kim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Diktatörlük üzerine çok güzel bir video yayınladı Çağrı. Sağırlar ülkesinde şarkıcılık yapmaya çalışıyor. Çok takdir ediyorum.

boykot çağrısı daha ilk günlerden istenileni vermeye başladı. muhalefete medyada daha fazla süre vermeye başladılar.

ayrıca espressolab biz siyaset yapmıyoruz kahve yapıyoruz açıklaması yapsa da iktidar sağ olsun bir kahvecinin, bir kitapçının siyasi rolünü hemen gösterdi.

ilk günler olur böyle şeyler. şu desteğin devamlılığı yok.

CHPliler akıllısınız yeminle.
mesela nuhun ankara makarnası boykot etseniz hiç etkisi olmazdı onlara.
donundan fanilasından mendil yapan dayı nerden bilsin espresso labı idefixi

Şahsen Metis, İletişim, Can, İthaki gibi söylem solculuğuna geldi mi sidik yarıştırmak için yana yakıla pisuvar arayan ama icrate geldi mi ölü taklidi yapan yayınevlerinden D&R ve Idefix boykotuna katılana kadar alışveriş yapmayacağım. Bundan sonra söylemleriniz değil, eylemleriniz belirleyici olacak. Ben okumam, ben kaybederim ama daha en başında boykot diyerek bunu göze almış vaziyetteyim. Siz ise bu ölüm sessizliğinizle geçeceksiniz tarihe.

İnsanlar sabırla hem protestolara hemde boykota devam etmeli. Bırakıldığı an kaybetmiş olunacak herkes bunun bilincinde olmalı. Ben mesela yıllardır CNN, NTV, KANAL D, TRT ve doğrudan havuz medyaya ait ne tv seyrediyorum ne gazete okuyorum ne de internet dayfalarına giriyorum. Önceden bildiğim şirketlere de asla gitmiyordum.

Geri