Evrenin en güvenilir şehri Yozgat'mış

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Biraz Yozgat’ı araştırayım dedim.3 bin yıldır işgal filan hiçbir şey olmamış.Sevr’de paylaşılmamış.Moğollar bile etrafını dolaşıp es geçmiş.Haçlı gelmemiş.Gavurlar tenezzül edip işgal bile etmemiş.Bilinen evrenin en güvenli yeridir Yozgat..

Cengiz Han'in laneti oldugu soyleniyor.

Ve eklemem gerekiyor ki,Yozgat-Corum-Cankiri bermuda seytan ucgeni gibi.

yav bu yozgat size ne etti gardaşım

yozgat denince aklıma gelen tek şey raskolnikov oluyor ve gittiği cenaze törenleri.. birde yolculuklarımızda hep yozgatın içerisinden geçiyoruz. yine böyle bi yolculuk esnasında sıkılan annem yozgat kaybolmuş demişti. aklıma geldikçe gülüyorum…

yozgat denince aklıma gelen tek şey raskolnikov oluyor ve gittiği cenaze törenleri.. birde yolculuklarımızda hep yozgatın içerisinden geçiyoruz. yine böyle bi yolculuk esnasında sıkılan annem yozgat kaybolmuş demişti. aklıma geldikçe gülüyorum…
ben de yozgat diye bir şehir olduğunu semo sayesinde öğrenmiştim……

Aşk Yozgat' ta yaşanmıyor muydu ya, ya da ne bileyim en güzel aşklar Yozgat' ta başlıyordu sanki. Neden gömdünüz ki güzelim Anadolu yurdunu.

Bazı şehirlere garip on yagilar var.
Mesela Konya'daki belediyecilik AB'de falan vardır herhalde o bisiklet yolları bahçeleri vb. Bazi mahalleleri sosyolojik acidan da kalitelidir. Kira dahil olma üzere ortalama alti ekonomik bi şehirdir.
İzmir var bi de mesela. Geceleri bok kokusuyla uyanmanız olasıdır, belediye ulaşım saglik hizmeti rezil durumdadır. Bi cok mahallesi de sol yobazidir.
Bizzat yaşayıp deneyimimi aktardım. Oldukça objektif bi metin okudunuz siyasi hicbir imge aktarilmamistir.
Yozgat'i da bi gidip görmek lazım desem polyannaciligin dibine mi vururum acaba...

Yozgatlılara soralım. Onlar bilir nasıl bir yer olduğunu.

Geri