Evrene mesaj göndermek

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Vakti zamanında "Sevgili cosmos" kelimler dizisiyle başlayan cümleler kursam da, pek duymadığı ve yıllarca bana kulak tıkadığı için mesaj göndermeyi bıraktım. Evrenin çalışma şeklinin duayla, mesajla yada sızlanmayla olmadığı kanaatine vardıktan sonra kendi bildiğimi yapmaya başladım. Memnunum, evren de diğerleri de umurum dışı.

Benden evrene evren duyuyormusun ?
Neden ruhsuzum söyler misin ?

Kendinizi bişey sandığınızın kanıtıdır. Olsa olsa tavandır o evren sandığınız evren olsa duramazsınız çünkü.

İnandığın şeyler ve elde etmek istediğin şeyler üzerine düşünme, yoğunlaşma aslında evrene mesaj gönderme olarak düşünülse de insanı harekete geçiren kıvılcım gibi. Her şey önce inanmakla başlıyor.

İnsanın düşünce gücüyle kendini hasta ettiği bile bir gerçekken "birisinin yüzüne yüz kere deli dersen delirir" mantığından, düzgün düşünmek ve ne istediğini bilmek önemli.

Bunu dini açıdan açıklarsak dua "bana dua edin diyor yaradan" felsefi açıdan bakarsak sinerji, sanalsal açıdan bakarsak ilham belki :)

Dua da ediyorum mesaj da gönderiyorum çünkü en güzel onla konuşuyorum.

Ruhsal anlamda rahatlama hissetmek istediğimde yaparım bunu.

Faydasını görürüm.

iletildi raporu geliyorsa güzel ben de denerim.

birde trip atıyomuş :asd: hııı anca işn dşnce yz ztn .s.s.s

İkinci mesajimi al evren.
Boşluk yaratma.

tenor.gif

Ya ben ne göndersem tersi oluyor o da bana mesaj gönderiyor sanırım.

Vedik kanunlarına göre kum tanesi bile değilken evrenin sizi iplediği daha doğrusu evrenin sizden etkilenebileceği tek frekans masumiyetiniz.
Bir çok dinde de bunu vurgu yapılır İslam'da mazlum denilir.
Tüm yaşam ve bedenlenme boyutları açısından düşününce inanıyorum.

Tırtıl bir gün kelebek olur ve sürünmeyi bırakır.
Enerji-ruh ne denilirse ebedi,beden değişken ve de geçici.

bazen gönderiyorum ve kendimi rahatlamış hissediyorum. gönderirken ağladığım bile oluyor, olur olmadık yerlerde gelen duygusallık işte. gerisi evrene kalmış.

Aksine evren bana çok tuhaf mesajlar gönderiyor ben şok oluyorum..
Ciddiyim

Geri