evlilikten beklentiler

Konu sahibi son olarak 2416 gün önce görüldü
-her sabah uyandığında aynı yüzü görmeyi istemek

-akşam evde o'nu göreceğini bildiğin için eve heyecanla gelmek

-beraber yemek yapmak,film izlemek,sınırsız saçmalayabilmek

-birbirinin yanında kasıntı davranmamak,tamamen kendin olabilmek

-ten uyumu

-sadakat

Evi esya ile doldurmasin

Guzel yemek yapsin

Herseye muhalefet olmasin

Ve cok taksit yapmasin

Bir abim var eşinin her söylediğini can kulağı ile dinler, kıyamaz, el üstünde tutar falan ona hanımköylü oldun başımıza iyice diyorum.
Biri diğer abim ve eşi durmadan kavga ediyorlar, zıtlaşıyorlar, abim umursamaz vs. onlara sizi görünce insan evlilikten soğuyor diyorum.
Bir abim daha var. :p O da çok baskın bir karakter. Hep ben haklıyım, benim dediğim yapılacak, istediğim anında olacak havalarında. Yengeme sen bunu nasıl çekiyorsun, Allah sabır versin ben kafayı yerdim diyorum.

Tam olarak beklentimin ne olduğunu sanırım bilmiyorum. Bir yandan baskın bir karakter istiyorum, bir yandan da bana tutkun olan biri. İkisi bir arada oluyorsa ondan alayım nasıl bir şey olur kestiremedim ama varsa istiyorum ondan dfnsakh

Ne kadar çok beklenti, bir o kadar hayal kırıklığı :)

Kapıyı otomatik olarak kilitleyecek tuşa basmadım, kendim kilitleyerek bir iki saniye daha kazandım. Eve yöneldim. Ayaklarım bir adım atıyor, zihnim tam tersi istikamette firar ediyordu. Ayaklarım yürüyor, aklım kaçıyordu.

O birkaç dakika içinde neler neler düşündüm: Çocukluğum, askerliğim, işe girişim, okuduğum okullar... Karım, içinde bulunmadığı hatıraları da zehirliyor, lüzumsuz vücuduyla haksız yere dolduruyor.

herkez toz pembe ümitler kurmus evlilik ile ilgili ne güzel.ilk kavgadan sonra ben boyle oldugunu düşünmüyordum evliligi diyip 1 yıl bile katlanmadan bosanan lar.Flört İLE EVLİLİGİ BİR BİRİNE KARISTIRANLAR DİKKAT ETSİN . :)

öfffffffffff evlenenler girmese foruma kül hariç :pppp

5 ev ( hepsi deniz manzaralı )
7 araba ( en düşük Bmw)
4 yazlık (2 tanesi Avrupa ülkelerinden olacak)
1 çiftlik
1 yat
2 tane 5 yıldızlı otel
4 tanede çocuk

yoksa imkanı yok.

Iki sene öncesine kadar evlenmeyi düşünürdüm. Hayaller kurmalar falan.
Ama şimdi hiçbir şekilde düşünemediğim bir durum.
Evlilikten beklentimde yok. Şans işi ve bu durumları şansa bırakmamalı.
Bekarlık sultanlıktır.
En azından şimdilik böyle düşünüyorum.

bir ömür yanınızda olacak dost sırdaş sevgili yol arkadaşı es baba cocuk anne tek başına dev kadro :)

Geri