Evlilikte Yaşın Önemi Var Mıdır?

Konu sahibi son olarak 2658 gün önce görüldü
Evet evlenen gençler için sizce erkeğin kadından yada kadının erkekten yaşça büyük olmasının bir sakıncası var mıdır? Düşünceleriniz nelerdir?

çok önemi var.
minimum beş yaş küçük olmalı kadın.ideali 10 yaş.

Yaş farkı güzeldir.

Mesela hiç duydunuz mu?
Bazı kadınlar kocalarının kendilerinden büyük olmasını ister..kadın onun yanında genç dursun diye :) ben gördüm böyle düşüneni.

olm erkek ölene kadar doğurtkan
kadını pili çok zorlasan 50 de biter.lakin 35 yaş üzeri gebelik çok sıkıntılı.gebeliği geçtim 65 yaşında çoğu erkek hala çok iyi birer "binicidir"..yaşıt düşünürsek bu adamı ateşlecek partner de 65 yaşında bir kadın olmalı..e olacak iş değil.kim 65 yaşında bir kadını kerkelemek ister?

Elbette ki vardır.Kadın kendinden küçük biriyle beraber olmaz.Yönetilmek ister,söz dinlemek ister vs.Erkek kendinden büyük birisiyle evlenmez.Arada istisnalar olabilir.

simdi evlilikde yas farki onemli degildir pek
ama evlenme yasi deniliyorsa her sey zamaninda guzel

Benim kendi fikrimi söylemek gerekirse bence evlilikte iki taraftan her hangi birinin yaşı önemli değildir karşılıklı sevgi saygı hoşgörü olduktan sonra sorun yoktur fakat tabii kendisinden yaşça çok büyük olunca pek iyi olmuyor en fazla 10 yaş olabilir fazlası zarar.

Elbette ki vardır.Kadın kendinden küçük biriyle beraber olmaz.Yönetilmek ister,söz dinlemek ister vs.Erkek kendinden büyük birisiyle evlenmez.Arada istisnalar olabilir.
" kadın yöneltilmek ister " lafı beni tahrik etti

Ben bu durumu olgunlukla alakalı buluyorum. Genç yaşlarda, aynı yaşta olan kadın erkekte, genelde kadınlar daha olgun olurlar. ( Burada olgunluk kişiden kişiye değişiyor ) Haliyle bayan kendinde daha büyük bir eş istiyor ki kendisini karşılasın. Benim fikrim budur. Haa bakarsın erkek kadından küçük, ama çok iyi anlaşıyorlar, eyvallah söz etmem.

erkek kadından büyük olucak bence. Hem kafa olarak hem fiziksel olarak seni taşıyabilicek, isteklerine yanıt verebilicek. Çokta büyük olmicak o zamanda yaşlılık evresinde tatminsizlik söz konusu olabiliyor tabii..

Bir Bayan / bir Adam Sevmedigi Birinin Koynuna Girmez. Onunla yemek yemek istemez. Onunla gezmek Iskence Haline donusur. Ama istedigi Ile oyle degildir. yasinda Cok Abartilmicak derecede olmasi uygundur. Maksimum 9 .

Geri