Hüma
Altın Üye
Ben bu forumda bir çok konudan 3-5 tane olduğunu biliyorum. Bunun için araştırma yapmaya gerek yok zaten görünüyor. Ki o kadar zamanımı ayırmamama rağmen bunun farkındayım. Yöneticilik keşke sadece renk ile olsa. (:Olay tam da bir dalgınlık sonucu vurun abalıya olayına dönmüş. Olabilir yahu hepimiz insanız robot değiliz. Rapor eder geçersiniz ama kalkıp dalga geçmek ki silinen silinmeyen postlar var.
Maalesef herkes sizin gibi konuşunca anlamıyor bizde o yüzden keskin ve net konuşuyoruz.
Yapılan bir hata ki size göre, yönetici arkadaşım öyle uygun görmüştür. başkasına göre yanlış ise rapor eder onun iştişaresini biz yaparız.
Ama kalkıp burda dalga geçer gibide yazılmasına müsade etmeyiz.
Keyifli forumlar dilerim.
Sanırım ben bundan sonra gördüğüm aynı konuları yumuşak bir dille gülerek değilde sert bir dille raporlayacağım.
Çünkü benim olaydan anladığım sadece bu. Sizin de anlamanızı istediğim şu ki kimse kimse ile dalga geçmiyor. Forum burası, eğlence amaçlı bir yer. Gülerek bazı şeyleri dile getirmek suç olmamalı. Teşekkürler, umarım anlaşabiliriz.
Benim forum ve sanal geçmişimin ne kadar olduğunu nerelerde ne görevlerde bulunduğumu biliyor musunuzda böyle bir eleştiride bulanabiliyorsunuz hanımefendi ? 9 senedir forumlarda olan biriyim forum yöneticiliğinide birçok yerde yaptım bunuda iletmiş olayım ki şu önyargılı olarak yazdığınız cümlenizden utanın diye “Yöneticilerin vermiş oldukları emeklere saygı duymakla birlikte bu işi bilenlerin yapmasından yana “
Keyifli forumlar.
Öncelikle ben o yorumu size değil Alper beye yazdım. Ama siz bana yürümek istemişsiniz pekala. Oysa ben size yürümemiştim bile. (:
Kaç senedir forumlarda olduğunuz açıkçası beni değil sizi bağlar. Hangi forumlarda olduğunuz ve hangi forumlarda çalıştığınızda beni alakadar etmez. Ben buarada sadece üyeyim. Yönetimde olsam bu konularla belki ilgilenirdim ama siz cvnizi bana vermeyeceksiniz. Yanlış geldiniz, üzgünüm