Evlilikte Yaşanan Cinsel İşlev Bozuklukları

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olay tam da bir dalgınlık sonucu vurun abalıya olayına dönmüş. Olabilir yahu hepimiz insanız robot değiliz. Rapor eder geçersiniz ama kalkıp dalga geçmek ki silinen silinmeyen postlar var.
Maalesef herkes sizin gibi konuşunca anlamıyor bizde o yüzden keskin ve net konuşuyoruz.
Yapılan bir hata ki size göre, yönetici arkadaşım öyle uygun görmüştür. başkasına göre yanlış ise rapor eder onun iştişaresini biz yaparız.
Ama kalkıp burda dalga geçer gibide yazılmasına müsade etmeyiz.
Keyifli forumlar dilerim.
Ben bu forumda bir çok konudan 3-5 tane olduğunu biliyorum. Bunun için araştırma yapmaya gerek yok zaten görünüyor. Ki o kadar zamanımı ayırmamama rağmen bunun farkındayım. Yöneticilik keşke sadece renk ile olsa. (:
Sanırım ben bundan sonra gördüğüm aynı konuları yumuşak bir dille gülerek değilde sert bir dille raporlayacağım.
Çünkü benim olaydan anladığım sadece bu. Sizin de anlamanızı istediğim şu ki kimse kimse ile dalga geçmiyor. Forum burası, eğlence amaçlı bir yer. Gülerek bazı şeyleri dile getirmek suç olmamalı. Teşekkürler, umarım anlaşabiliriz.

Benim forum ve sanal geçmişimin ne kadar olduğunu nerelerde ne görevlerde bulunduğumu biliyor musunuzda böyle bir eleştiride bulanabiliyorsunuz hanımefendi ? 9 senedir forumlarda olan biriyim forum yöneticiliğinide birçok yerde yaptım bunuda iletmiş olayım ki şu önyargılı olarak yazdığınız cümlenizden utanın diye “Yöneticilerin vermiş oldukları emeklere saygı duymakla birlikte bu işi bilenlerin yapmasından yana “
Keyifli forumlar.

Öncelikle ben o yorumu size değil Alper beye yazdım. Ama siz bana yürümek istemişsiniz pekala. Oysa ben size yürümemiştim bile. (:
Kaç senedir forumlarda olduğunuz açıkçası beni değil sizi bağlar. Hangi forumlarda olduğunuz ve hangi forumlarda çalıştığınızda beni alakadar etmez. Ben buarada sadece üyeyim. Yönetimde olsam bu konularla belki ilgilenirdim ama siz cvnizi bana vermeyeceksiniz. Yanlış geldiniz, üzgünüm

Hanımefendi hayır işte sapla samanı ayırın lütfen eleştirmek için eleştirmeyin. Ocean ve kLara nın daha önceki mesajlarına bakarsanız aynı şekil yazışmaları görürsünüz aradaki samimiyetide anlarsınız.
İlla burda birine bu tarz bir yorum yazabilmek için samimi mi olmamız gerekiyor? Sırf arkadaşı değiliz diye yazdığımız her mesaj dalga geçiriyorlar şeklinde mi algılanacak şimdi?
Ben sapla samanı gayet iyi ayırıyorum. Sapıda samanıda yakıyorum.

Ben bu forumda bir çok konudan 3-5 tane olduğunu biliyorum. Bunun için araştırma yapmaya gerek yok zaten görünüyor. Ki o kadar zamanımı ayırmamama rağmen bunun farkındayım. Yöneticilik keşke sadece renk ile olsa. (:
Sanırım ben bundan sonra gördüğüm aynı konuları yumuşak bir dille gülerek değilde sert bir dille raporlayacağım.
Çünkü benim olaydan anladığım sadece bu. Sizin de anlamanızı istediğim şu ki kimse kimse ile dalga geçmiyor. Forum burası, eğlence amaçlı bir yer. Gülerek bazı şeyleri dile getirmek suç olmamalı. Teşekkürler, umarım anlaşabiliriz.

Öncelikle ben o yorumu size değil Alper beye yazdım. Ama siz bana yürümek istemişsiniz pekala. Oysa ben size yürümemiştim bile. (:
Kaç senedir forumlarda olduğunuz açıkçası beni değil sizi bağlar. Hangi forumlarda olduğunuz ve hangi forumlarda çalıştığınızda beni alakadar etmez. Ben buarada sadece üyeyim. Yönetimde olsam bu konularla belki ilgilenirdim ama siz cvnizi bana vermeyeceksiniz. Yanlış geldiniz, üzgünüm

Ne güzel dediniz deneyimim bilgi birikimim beni ilgilendirir o nedenle eleştiri adı altında bilmeden yorumlarınıza dahil etmeyiniz. Benim açtığım konu başlığı altındasınız şuanda ve bu konu üzerinden yapıorsunuz yorumunuzu bırakında üzerime alınayım olur mu? Sadece bilmeden yorum yapmazsanız daha şık olur bilgilendirmek istedim kolay gelsin

Gerçekten ya bu forumda en çok linç yiyen üyeyim :D lütfen bunu değerlendiriniz

Öncelikle 3-5 konunun oldugunun bizde farkındayız ki sebebide forum üzerinde 3 databasenin birleşimi oldugu için bazı konular bir den çok defa var gözüküyor. Verilen emekler zayi olmasın diye biz o konuları öncelik tarihe göre birleştiriyoruz.
Siz rapor edin yinede tuşa sert basabilirsiniz ama üsluba sert yazmayın.
Ki yorumdaki kastım sadece Moses idi.

İlla burda birine bu tarz bir yorum yazabilmek için samimi mi olmamız gerekiyor? Sırf arkadaşı değiliz diye yazdığımız her mesaj dalga geçiriyorlar şeklinde mi algılanacak şimdi?
Ben sapla samanı gayet iyi ayırıyorum. Sapıda samanıda yakıyorum.
Evet öyle olmak zorunda misal sizinle ben aynı üslupta konuşmam sizde konuşamazsınız.
Hanımefendi yakma konusunda üstüme bir tek Sezarı tanırım.
Keyifli forumlar diliyorum size.

Benim yorumum gereksiz ve alakasız ise bana yazılan yorumlar ne olacak? Sırf arkadaşınız değilim diye mi bu? Ayıp!

Benim yorumum gereksiz ve alakasız ise bana yazılan yorumlar ne olacak? Sırf arkadaşınız değilim diye mi bu? Ayıp!

Hanimefendi bu sekilde yaziyorsunuz yaziyorsunuz yaziyorsunuz, ve bu boyle surup gidiyor. :) Sasirip kaliyorum artik bu davranislariniza.

Sonra konu kapaniyor, bir amac yok bosu bosuna gerginlik, bakin faydali guzel konulariniz var enerjinizi bunlara harcayin, rica ediyorum.

Öncelikle 3-5 konunun oldugunun bizde farkındayız ki sebebide forum üzerinde 3 databasenin birleşimi oldugu için bazı konular bir den çok defa var gözüküyor. Verilen emekler zayi olmasın diye biz o konuları öncelik tarihe göre birleştiriyoruz.
Siz rapor edin yinede tuşa sert basabilirsiniz ama üsluba sert yazmayın.
Ki yorumdaki kastım sadece Moses idi.

Evet öyle olmak zorunda misal sizinle ben aynı üslupta konuşmam sizde konuşamazsınız.
Hanımefendi yakma konusunda üstüme bir tek Sezarı tanırım.
Keyifli forumlar diliyorum size.
Bende size dedim ki 'siz güzellikle deseniz belki o tarz bir üslup ile karşılaşmayacaktınız. Saygılar.

Ben sizinle arkadaş olsam bile inanın ne üslubumu bozarım size karşı ne tavrımı. Benim sizden önce kendime saygım var merak etmeyin.
Bir ara sizi yakmaya beklerim.

Hanimefendi bu sekilde yaziyorsunuz yaziyorsunuz yaziyorsunuz, ve bu boyle surup gidiyor. :) Sasirip kaliyorum artik bu davranislariniza.

Sonra konu kapaniyor, bir amac yok bosu bosuna gerginlik, bakin faydali guzel konulariniz var enerjinizi bunlara harcayin, rica ediyorum.
Hanım efendi bana konu benim, içerik benim sen benim konuma yorum yazma, yazamazsın gibi bir tavır takınıyor o yorum silinmiyor ben ona ben sizinle muhatap değilim benimle muhatap olmayın diyorum o yorum siliniyor. Sizce de bu fazla komik değil mi?
Tartışıiır tartışma biter, olmazsa özele geçilir yorumlar ondan sonra silinir. Ama yarısı değil, konu ile alakasız olan bütün mesajlar! Sadece benim mesajın siliniyor ise ben bunu sadece bu forumda üye olmama bağlarım.
Ne eziyorsunuz yahu beni ayıp değil mi? :D Buarada size çok saygı duymakla birlikte doğru olanı yapacağınıza inanıyorum.

Hanım efendi bana konu benim, içerik benim sen benim konuma yorum yazma, yazamazsın gibi bir tavır takınıyor o yorum silinmiyor ben ona ben sizinle muhatap değilim benimle muhatap olmayın diyorum o yorum siliniyor. Sizce de bu fazla komik değil mi?
Tartışıiır tartışma biter, olmazsa özele geçilir yorumlar ondan sonra silinir. Ama yarısı değil, konu ile alakasız olan bütün mesajlar! Sadece benim mesajın siliniyor ise ben bunu sadece bu forumda üye olmama bağlarım.
Ne eziyorsunuz yahu beni ayıp değil mi? :D Buarada size çok saygı duymakla birlikte doğru olanı yapacağınıza inanıyorum.

Estagfurullah, burada kimseyi ezmiyoruz hicbir zaman oyle bir niyetimiz olmadi. Topluluk icinde verilen ogut, ogut degil hakarettir diye guzel bir soz var.

Sayet bir yonetimsel hata oldugunu ve nasihat, yardim, ogut vs. verilecek bir durum varsa bunu özelden yapmak hem karsidakini rencide etmez hemde varsa bir hata ego devrete girmeden duzenlenir. Insan psikolojisinin basit temel mantigidir bu efendim.

Bakin dikkat ediniz birbirimizden bilgi birikim vb. konularda belkide faydalanabileceklen kisir ve ici bos tartismalar yasiyoruz, dunde aynisi oldu bugun sorsam sebebini bile hatirlamaz arkadaslar. :)

Sizin nezdinizde arkadaslardanda tekrar sakin olmalarini rica ediyorum, keyifli forumlar dilerim.

esekherif beyefendi siz de böyle cinsel problemler yaşadınız mı hiç ? ben kullanmadım ama bir arkadaşım kullanmış dediğiniz oldu mu hiç ?

Hayatımda bu kadar boş bir tartışma görmemiştim.

Ne çok yazmışsınız hepsini anca okuyabildim. kLaracığımı kıskanıyorlar başka açıklaması Yok.
Bazı arkadaşların şirazesi kaymış. Şiraze bir kitabın sırtı olduğu gibi ( sayfaları bir arada tutan) yağlı güreşçilerin giydiği kıspetin [ARGO] sırt ile göt arasında kalan yerin kaçmaması İçin kullanılır [/ARGO] siz siz olun ağzınızdan çıkana dikkat edin.

Sevişmeden önce edilen dualar kısa ve içtendir. 14 yaşımdan beri hep dua ederim. Size de tavsiye ederim. Seks yapmaktan çok sevişin.
İhyada mı okudum hatırlamıyorum. Şöyle ifade kullanmıştı ; erkek ve kadın ıslanmıyorsa nikah caiz olmaz.
Ahmedi hani ne diyordu mem u zin’de “öyle öperlerdi birbirlerini ki, birbirlerini öpmeye cesaret edemezlerdi”

Tamamen Kişisel Bir Yorum:

Sertleşme sorununa sebep olan (yukarıda da belirttiğim gibi kişisel bir yorum) Alkol tüketimi. Bu kişisel görüşe sebep olan, 1. derecede bir arkadaşımın yorumu. "Rus erkeklerinin yaşlandıkça şişmanladığının ve de Rus kadınlarının da yaşlandıkça saldırganlaştığı". Bu yorumu kendi deneyimlerine göre yapmıştı ve bunda Vodka'yı sorumlu tutmuştu. Başka tanıdıklarımıdan duyduğum, gördüğüm ve alışkanlıklarını da gözlemlediğim sonuca göre, evet, bu doğru olabilir. Rakı'yı ölçüsüz tüketenler kendi yaşlarının ilerlermiş olduğuna bağlayarak, yaştan kaynaklı olarak o belirtileri yaşadıklarını aktarmışlardı. Ama ben başka tanıdıklarımdan böyle belirtiler yaşadıklarını duymadım. Ve ilk yorumu yapan (kendine göre deneyimli) arkadaşımın Vodka hikayesinin Rakı için de geçerli olabileceğine artık inanıyorum.

Erken boşalma konusunda da bir arkadaşımın özel Pr....... kullandığını gördüm. Kendisi böyle bir şey kullandığını gösterdi.
Buna sebep olarak ta kendi özel yaşamındaki bazı deneyimlerinin etkisi olduğunu düşünüyorum. Kendi anlatımlarına göre ilk ilişkileri evlilik dışı ve aşk ile ilgisi olmayan ilişkilerdi. Her deneyim mutlaka insanın benliğinde bir iz bırakır. Ben öyle düşünüyorum.

Çözüm olarak herkes kendi çözümünü kendi belirlesin. Konu ile bilgili ve uzmanlaşmış Hekim veya Terapistlere baş vurmak tabii ki en sağlıklısı.

Kişisel yorumlarımı kimse üzerine almasın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri