Evlilikte keseler ayrılmalı mı ?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 891 gün önce görüldü
Evlilikte kazancını birleştirip harcayanlar oldugu gibi tam tersi kazançlarını ayıranlarda var bu konuda sizin fikriniz nedir ?

Bence ayrılmamalı. Sonuçta hayat arkadaşın o senin ^^ Yani kim ne kazanıyorsa ortaya koyar .

Sanatçıların çok boşanıp ayrıldıkları için sadece onlar ayırsın paralarını. sonra ayrıldıktan sonra kavga etmezler.

Tabikide ayırmasın kavga çıkar sonra ayırmasalar daha mutlu huzurlu olurlar..

evli degiliz ama ayni cuzdani kulaniyoruz sayilir :D

Ayrılmamalı tabikide.. Evlisin yani senin benim mi kalmış bizim olmalı...

Evliliğin amacı nedir ki zaten? Ayrı gayrı olmaz.

Ayrılıkların en önemli nedenlerinden biri malesef ki ; ekonomik nedenler.. Hayatı paylaşmaya karar veren iki insan için herşey ortak olmalıdır.

Hayatlarını, ömürlerini paylaşacak olan insanların paralarını ayırmaları saçma geliyor bana

nolur ayakkabi almama ses etmesin:p ayrica benim param onun da parasi olur:p

Kazançlarını ayırmış olanların çoğunluğuna "şirket evliliği" deniyor. Bunun geleneklerle hiçbir bağı olmadığı gibi, karşılıklı olarak yapılmış menfaat anlaşmalarının sonuçlarından biridir.

Evlenirsem atadan gördüğüm gibi yapacam :) bizde para kadında bulunur,o harcama planını yapar :)

Gizli olmasın da. Karı koca karışmak istemiyolarsa birbirlerinin harcamalarına o zaman sorun yok. Ama bide gizli gizli para biriktiren var. Bu bana yanlış.

belli bir yere kadar
ev ihtiyaclaridir,araba/ev alimidir paylasilmali
ama calisan insanlarsiniz kiyafet takim elbise gerekir, kisisel bir sey almak istediginizde kendi cebinizden odemek taraftariyim. kocaman insanlariz bunu mu aldin sunu mu aldin? neden aldina gerek yok.
ha ama ev ihtiyaclari ve benzeri seyler icin ayrilmasinin bir anlami yok sonuc olarak ayni yerde yasiyorsunuz aldiklarinizi bir yabanci kullanmiyor.

Ayrılmalı, tartışmaların önüne geçilmeli...:D

olmaz öyle. ayrılmamalı.

Benmki ayrilsin onunki ayrilmasin :D

Geri