Evlilikte Kadının Erkekten Daha Fazla Para Kazanması Sizce Bir Problem mi?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü

• Evet

Kullanılan: 1 12.5%
  • Hayır

Kullanılan: 6 75.0%
  • Bence

Kullanılan: 1 12.5%
  • Fikrim Yok

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

Erkek bunu problem yapabilir kabullenmeyebilir

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zannetmiyorum ancak farklı durumlar varsa olabilir. Örneğin; Kadın erkeğe ben senden çok kazanıyorum senden çok harcarım derse sorun çıkar. O yüzden erkek olarak kendinizden çok kazanan birinden ziyade eşit ve yahut az kazanan biri ile evlenmek lazım.

Zannetmiyorum ancak farklı durumlar varsa olabilir. Örneğin; Kadın erkeğe ben senden çok kazanıyorum senden çok harcarım derse sorun çıkar. O yüzden erkek olarak kendinizden çok kazanan birinden ziyade eşit ve yahut az kazanan biri ile evlenmek lazım.
Bazi erkekler bunu hazmetmeyebilir gurur meselesi yapabilir

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer anlaşabiliyorlarsa problem olmaz. Ama erkekler gurur yaptıkları için sorun olur ister istemez.

zümrüdü anka Erkek kadının çalışması para kazanması için hayat müşterektir diyor ise kadının çok kazanmasına da bir şey demez ancak bazı zamanlar kadının çok kazanmasından dolayı kadının maddiyat konusu açması sebebiyle arada huzursuzluklar olur. O yüzden erkek kadından o lafları duymaması için kendinden fazla kazanan biri ile evlenmeyi düşünmez.

bir evlilikte para baş köşedeyse o evlilik zaten pek uzun soluklu olmaz.

Evligin basindan sonuna dek mi kadin daha cok kazanacak? Yoksa sadece belirli bir sureligine mi? .p

Evin kredisini ödemeye yetiyorsa sorun yok yetmiyorsa hiç paranın lafını yapmasın bana.. :d

hahahayyyyyy pışık paramı mı yicekmiş olmaz cicim başka kapıya :p

yanlış anlaşılmasın ama erkek gibi aptal olmadığı için , genelde denk oldukları erkeklerle evlilik yaparlar çok iyi maaşı olan kariyer sahibi bayanlar , onlar için erkek lügatı "kendinden emin" "akıllı" "tuttunu koparan" "girişimci" olmalıdır
babadan mesleği öğrenip ....
, zanaat sahibi bir "sedefkarcı" "bakırcı" yada "urgancı" yı neylesinki bir bayan .... çünkü onlar için "ilkel olmak" bir seçim değildir diye düşünmedende edemiyorum zaman zaman , büyük resme baktığımızda dünya barışı için önemli olan "tamah" ve karşılıklı saygı olsada , lakinki öyle değildir annem , heç gusura bakma , hiç bir erkek 30 yaşında karısından bayram harçlığı istemez maalesef , hala zengin yaşlı koca ile evlenen ve genç yakışıklı şöförüyle aşk yaşayan genç bayanlarda var ... çünkü önemli olan aslında "kişilik"
insani değerlere göre sorunun cevabı bukadarda kısa ama b*k var uzatıyorum dimi...

yanlış anlaşılmasın ama erkek gibi aptal olmadığı için , genelde denk oldukları erkeklerle evlilik yaparlar çok iyi maaşı olan kariyer sahibi bayanlar , onlar için erkek lügatı "kendinden emin" "akıllı" "tuttunu koparan" "girişimci" olmalıdır
babadan mesleği öğrenip ....
, zanaat sahibi bir "sedefkarcı" "bakırcı" yada "urgancı" yı neylesinki bir bayan .... çünkü onlar için "ilkel olmak" bir seçim değildir diye düşünmedende edemiyorum zaman zaman , büyük resme baktığımızda dünya barışı için önemli olan "tamah" ve karşılıklı saygı olsada , lakinki öyle değildir annem , heç gusura bakma , hiç bir erkek 30 yaşında karısından bayram harçlığı istemez maalesef , hala zengin yaşlı koca ile evlenen ve genç yakışıklı şöförüyle aşk yaşayan genç bayanlarda var ... çünkü önemli olan aslında "kişilik"
insani değerlere göre sorunun cevabı bukadarda kısa ama b*k var uzatıyorum dimi...

Gecen gun masaya gelen hesabi ansızın ve acele ile ödediğim için bir bey den bildiğin azar yedim. Ha ben de bastım kalayi böylesi de var işte.

Dünya 1 dk ligina güzelleşti.

Gecen gun masaya gelen hesabi ansızın ve acele ile ödediğim için bir bey den bildiğin azar yedim. Ha ben de bastım kalayi böylesi de var işte.

Dünya 1 dk ligina güzelleşti.

sen davanda haklısın koca yürekli kız ... o utansın boşver

Kadın bir birey olduğuna göre erkekten fazla para kazanabilmesi garip değil, aynı şekilde erkeğinde kadından fazla kazanabilmesi garip değil.

Sorun şu olursa başlar. Erkek kadına ben senden fazla kazanıyorum ve seni ezmeye hakkım var aynı şekilde kadın için de kurabiliriz bu cümleyi.

Sonuç olarak kazanılan para karşıdakinin gözüne sokulmadığı sürece hiç bir sorun yok.Kadınlar da birer birey ve çalışıp çok para kazanabilir tıpkı erkekler gibi, dünya da o kadar dert sorun varken böyle saçma şeyleri dert edinmek yersiz. Bunların dert edildiği bir ilişkiden de hayır gelmez zaten.

Ayni evin icine girince senin paran benim param muhabbetimi olur yahu

Erkekde sorun olmazda çünkü çalışmıyan bir sürü bayan var.Erkekler diyor mu hanım sen para kazanmıyorsun diye.kazandığını getirip eve harcıyor.
Erkek için sorun değilse kendinden fazla kadının maaş alması,bayan içinde sorun olmaz benim kendi fikrim:)

zaten ikiside ne kadar maaş aldıklarını bilip evlenmişlerdir,sorun etseler baştan evlenmezlerdi zaten...
Aynı keseye giriyoo hiç sorun olmazz.

İlişkinin , evliliğin süreci içinde erkek de işsiz kalabilir, iş hayatında inişler çıkışlar olabilir bu durumda kadın sorumluluğu yükleniyorsa bu evlilik sağlam temellere oturmuştur. Normal şartlarda zaten kadından yüksek kazanırsın, kazanılır da. Evliliği sevgili ilişkisinde farklı kılan para meselelerini göze sokmadan birlikte birikim yapabilmek gibi geliyor bana.

Geri