-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aze hanım bende can sıkıntısından böyle konular açıyorum bak ne güzel ben konu açarak sende cevaplayarak can sıkıntısını atlatıyoz (:Arda bey yoruldum valla her soruya cevap vermekten ama can sıkıntısı anca böyle geçiyor...yaratır yaratır
Üç aşağı, beş yukarı bunları yazacaktım. Yazılmış.Diploma sahibi olarak eğitim bir fark yaratmaz. Artık herkes diploma sahibi, biraz baba parası olan herkes apartmandan bozma vakıf üniversitelerine gitti istediği bölümü okudu zaten. Avukat oldu, doktor oldu, hakim oldu, mühendis oldu, mimar oldu. Ama içi boş. Ne bir kültür edindi ne bir mesleki beceri edindi.
Salt diploma sahibi olmak bir anlam ifade etmiyor.
Ama eğitimden kasıt “kişisel eğitim” “sosyal beceri” “tecrübe görgüsü”se tabii ki en önemli kıstaslardan biri.
Hazır yeri gelmişken ;
#KendiAkademikKadrosuOlmayanVakıfÜniversiteleriKapatılsın
Eğitim durumu çok önemli değil, sigorta durumu önemli benim için.. okuma yazması olmasın, isterse Bolivya kabinesinde yaşamış olsun ama sigortası olsun, çalışmış olsun, para kazanmayı bilsin. Diploma para kazanmıyor.jdkshjdhshfjjhdj @Run arkadaşımın da buna benzer lafları vardır bazen cuk oturur....
Karma getirsene seninkini foruma belki biz de çok iyi anlaşırız ;qqbenimkiyle iyi anlaşacaz