Evlilikte denklik şart mıdır ?

Konu sahibi son olarak 54 gün önce görüldü
Ben denkliği yakınlar anladım. ekonomik ve kültürel olarak benzerlik ve bu anlamda tam bir denkliğin sağlanmasının zaten imkanı yok ama benzerlikler güzeldir farklılıklar ilişkiyi besler renk katar ama bu anlamda farklılığın çok büyük olması bir yerde ilişkileri de tıkar geliyor bana

Bu nasıl soru lan? Turk dizilerini izleyip konumu aciyorsunuz anlamiyorum ki. Ama suc siz de değil.
Zengin kiz&fakir oglan
Fakir oglan&zengin kis
Dizileri yayinlayan tv utansin...

Latince bilmeyen biri ile evlenemem.
Denksiz.

Benim ümlü 1 sözüm vardır bilmem duydunuz mu?

Homo hibilo erotiko dengo

yani insan partneriyle aynı erotik denklikte olmalıdır manasındadır.

Sabah uyandığımızda bana ave demeyen 1 karıyla da ne bileyim geceleyin ne kadar hınzırsal geçmiş olsa da sabahına soğurum ben. En azından salut filan desin. Hayırlı sabahlar diyen birine depik vururum valla ha, beni sinir etmesin. :sen:

Ben de iş bölümü bağlamında denklik falan sanıyorum dsjhs
Alemsiniz..

Bu nasıl soru lan? Turk dizilerini izleyip konumu aciyorsunuz anlamiyorum ki. Ama suc siz de değil.
Zengin kiz&fakir oglan
Fakir oglan&zengin kis
Dizileri yayinlayan tv utansin...

konuyu ex sevdiceğim nazlı açmış, lütfen biraz daha hassas olalım yorumlarımızda .s.s

keroLaynın sadece evlilikle ilgili konularda boy göstermesi xd
eskiden sanat bilim konuşurdu hep

eskiden ben karşı cinste önce saçlara dişlere falan bakardım artık direkt eline bakıyorum yüzük var mı yok mu :honk:
hayat ve şartlarına uyum bunu gerektiriyormuş demek ki :Emrestful:

eskiden ben karşı cinste önce saçlara dişlere falan bakardım artık direkt eline bakıyorum yüzük var mı yok mu :honk:
hayat ve şartlarına uyum bunu gerektiriyormuş demek ki :Emrestful:

biliyorum sana sarışınım izmirliyim demiştim.sonra peruk olduğunu esmer ve karslı olduğumu anladığında terketmiştin beni
kaslı değil evet karslı xdgkfkfjfn

biliyorum sana sarışınım izmirliyim demiştim.sonra peruk olduğunu esmer ve karslı olduğumu anladığında terketmiştin beni
kaslı değil evet karslı xdgkfkfjfn

hadi yaaa annem hep diyo kısmetlerini çok hor kullandın diye yine haklı çıktı bak .s.s

madem bu kadar ısrar ediyorsun o zaman bize bir şans daha veriyorum :torpu: jhegfkjsh

hadi yaaa annem hep diyo kısmetlerini çok hor kullandın diye yine haklı çıktı bak .s.s

madem bu kadar ısrar ediyorsun o zaman bize bir şans daha veriyorum :torpu: jhegfkjsh

kolibandı nerelerde çağır bi hikaye yazsın sonu izdivaçla biten fjfjdhdh
ben yaşlandım artık sana ayak uyduramam xd

kolibandı nerelerde çağır bi hikaye yazsın sonu izdivaçla biten fjfjdhdh
ben yaşlandım artık sana ayak uyduramam xd

yaaa bugün aklımdan geçti daha o nereye kayboldu sahi, kesin beni tanıyo bu dediğim roller biçiyordu bana :dyg:

uydurursun uydurursun bak 30uma geldim ben de genç sayılmam artık :honk:

yaaa bugün aklımdan geçti daha o nereye kayboldu sahi, kesin beni tanıyo bu dediğim roller biçiyordu bana :dyg:

uydurursun uydurursun bak 30uma geldim ben de genç sayılmam artık :honk:

bilmiyom ordan hemen sonra bi yerde filinta nickiyle gelmişti bana tanıtmıştı kendini sonra 1 yıldan fazla girmedim ben de
seni tanımak zor değil.sarışın zengin erkek olsun yeter sana fkfjdhdjd

bilmiyom ordan hemen sonra bi yerde filinta nickiyle gelmişti bana tanıtmıştı kendini sonra 1 yıldan fazla girmedim ben de
seni tanımak zor değil.sarışın zengin erkek olsun yeter sana fkfjdhdjd

hadi yaa hani başka şubesi yoktu .s.s nerdeydi adres ver gidelim basalım :honk:
ZiFiR bana neler diyo şunun ağzını burnunu kırar mısın hep zamanında pas vermedik diye bunlar di mi :hih:

denklikle kastedilen nedir ?

hadi yaa hani başka şubesi yoktu .s.s nerdeydi adres ver gidelim basalım :honk:
ZiFiR bana neler diyo şunun ağzını burnunu kırar mısın hep zamanında pas vermedik diye bunlar di mi :hih:

yok canım zamanında çok pas verdin hatırlarsan ama topu taca attım hep beceriksizim biraz gönül işlerinde fkfjdhd
hatırlamıyorum nerde olduğunu baya oldu görmüştüm

Geri