Evlilikte bekaret önemli midir değil midir?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 895 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakire olup her şeyi yapmış kızlarda çoğunlukta, köyden kız alsan onu bile çeşme başında yemişlerdir, o derece şuan devir. Ama kabahatın büyük çoğunluğu erkekte, yok evlenecem, yok seviyorum, yok aşığım kandırıyorlar kızları, kızlarda saf. Hemen kanıyorlar, en güzeli evlenmemek ne yapacan evlenip dertsiz başına dert mi alacan ? Herkes yalancı herkes sahtekâr...

Bu konudaki düşüncelerimi sana belirtmiştim msnden çok değerli kardeşim :D

insanlar değer yargıları kadar insandır herkes karşısındakini kendi ölçebildiği boyutta görür tartar ve bilir ben ne istediğimi biliyorsam karşımdakinin de ne isteyebileceğinin farkına varmışımdır demek ki kendi benliklerinin ve isteklerinin farkına varamamışlar hesap-kitap yaparak hayat yaşarlar...

Kızlarda bakir erkek istiyorum diye tutturursa hic evlilik olmaz sanırım :D

Olmasın olm zaten :D yeter herkes evleniyor. Altına para dayanmıyor :d

Peki bekaret denilince neden bu ülke de her zaman kadınların bekareti tartışılıyor da erkeklerin ki hiç tartışılmıyor.

Peki bekaret denilince neden bu ülke de her zaman kadınların bekareti tartışılıyor da erkeklerin ki hiç tartışılmıyor.

Aa öyle deme namus sadece kadinlarin namusudur. Erkektir yapacaktir tabi, keyfidir, elinin kiridir, yikar gecer bilmezmisin :)

Sen o kadar halt ye sonra evleneceğim kişi bakire olsun yok ya. Eden bulur.

Kesinlikle önemlidir. Hem dinen hem de örf adet açısından. Ama artık o kadar yozlaştık ki bunu bile önemsemiyoruz.

Kızlarda bakir erkek istiyorum diye tutturursa hic evlilik olmaz sanırım :D
aynen öyle.
Kızlık zarı bilimsel olarak bayanları çeşitli hastalıktan koruyan bir nevi zardır ama namus için bir kriter asla değildir.
öyle olsaydı erkeklerin bir namusu olmazdı.

Kadın ve kız arasında ki ince çizgi de bekaret değildir.

30 yaşını geçmiş kemikleri artık oturmuş her bayan birer kadındır bakire olsun olmasın. Kız demek abestir.

hatta bayan/kız/ bunlar toplumun anlam yüklediği kelimelerdir
kadın dır esası.

Ayrıca bunlar bir tercihdir.
ister ilk kez eşimle yaşayacağım dersin ister ben yaşadım ve bunu kimsenin sorgulamak haddi değildir der yaşamaya devam edersin.

o halde cinsellik bir ihtiyaçtır diyen erkeler var sadece kendilerine mi ihtiyaç diye sorarım?

Kendileri yapınca günah olmuyor mu?bunu da sorarım:cici:

aynen öyle.
Kızlık zarı bilimsel olarak bayanları çeşitli hastalıktan koruyan bir nevi zardır ama namus için bir kriter asla değildir.
öyle olsaydı erkeklerin bir namusu olmazdı.

Kadın ve kız arasında ki ince çizgi de bekaret değildir.

30 yaşını geçmiş kemikleri artık oturmuş her bayan birer kadındır bakire olsun olmasın. Kız demek abestir.

hatta bayan/kız/ bunlar toplumun anlam yüklediği kelimelerdir
kadın dır esası.

Ayrıca bunlar bir tercihdir.
ister ilk kez eşimle yaşayacağım dersin ister ben yaşadım ve bunu kimsenin sorgulamak haddi değildir der yaşamaya devam edersin.

o halde cinsellik bir ihtiyaçtır diyen erkeler var sadece kendilerine mi ihtiyaç diye sorarım?

Kendileri yapınca günah olmuyor mu?bunu da sorarım:cici:

:kiki:

Düşüncemi biraz sonra yazıcağım ama aklıma bunu oyunca erkek genelevi açılması konusu geldi.

Erkek genelev açılırsa, oraya giren kadınların çıkışlarında "namus belasına kardeş" diyerek kadınların vurma ihtimali var

Hele ahlak muhabbetiyle babaların vurma ihtimali daha yüksektir canım, erkekleri de kadınları da

<b>

:kiki:
Düşüncemi biraz sonra yazıcağım ama aklıma bunu oyunca erkek genelevi açılması konusu geldi.

Erkek genelev açılırsa, oraya giren kadınların çıkışlarında "namus belasına kardeş" diyerek kadınların vurma ihtimali var

Hele ahlak muhabbetiyle babaların vurma ihtimali daha yüksektir canım, erkekleri de kadınları da
</b>

haha açılsın da olacakları görelim ben çok merak ediyorum ama biz de abaza çok.

Bekaret önemli değildir bana göre evlilik boyunca sadakat bekarette göre daha önemlidir

hepimiz sonuçta evlilikten önce birşeyler yaşıyoruz önemli olan benleyken ki durumu :cici:

Bizim Daha Fazla
ihtiyacimiz-var.jpg

:D :icon_yuhuu::icon_yuhuu:

Bu konuların pek bir önemi kalmadı.Ayrıca iki taraf içinde geçerlidir bence.

Maria Puder

Yoo yapı itibariyle tabikide değil :D

Siz bayanların bu ihtiyaç emeline ulaşabilmeleri hiçte ZOR değil. Elinizi sallasanız ellisi :)
ama biz erkekler için durum böyle değil. Yalanlar, entrikalar, dolanlar, paralar neler gerek neler :p
Onun için hazır eline bu imkan geçen varken hemen işini görmeli ihtiyacını gidermeli (:

Ama konuya mantıksal pencereden bakarsak ta ;
Ya pak ol pak'ını bul ya rahat ol rahatını bul...

Herkes ilk dokunan yada ilk dokunulan olmak ister...
Hatta İkinci el'e rağbeti en düşük olan sektör insan sektörüdür...
Herkes ilk sahibi olmak ister...

@Maria Puder

Yoo yapı itibariyle tabikide değil :D

Siz bayanların bu ihtiyaç emeline ulaşabilmeleri hiçte ZOR değil. Elinizi sallasanız ellisi :)
ama biz erkekler için durum böyle değil. Yalanlar, entrikalar, dolanlar, paralar neler gerek neler :p
Onun için hazır eline bu imkan geçen varken hemen işini görmeli ihtiyacını gidermeli (:

Ama konuya mantıksal pencereden bakarsak ta ;
Ya pak ol pak'ını bul ya rahat ol rahatını bul...

Herkes ilk dokunan yada ilk dokunulan olmak ister...
Hatta İkinci el'e rağbeti en düşük olan sektör insan sektörüdür...
Herkes ilk sahibi olmak ister...

selocan sende bilirsin ki ruhun masumiyeti bedenin masumiyetinden daha önemlidir
şimdi eşine bunu anlatan bir kadın mı daha masumdur ? yoksa bunu yaşayıp her haltı yemiş ve bunu eşine türlü numaralarla yutturan mı?

ayrıca bi kitapta okuduğumu aklıma getirdin selim.

diyor ki;

Bir erkek sekse giden yolda bir annenin çocuğuna gösterdiği özenden daha fazlasını karşısında ki kadına gösterir

güldüm:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri