Evlilikte bekaret önemli midir değil midir?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 895 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bekaret değilde kadının geçmişteki ilişkileri önemlidir. Kaç erkekle birlikte oldu? ne tip adamlardı? birini aldattı mı? Bunlar o kadının gelecekteki ilişkisi veya evliliği konusunda önemli ipuçları verir. Tabi gönül ister el değmemiş, hayatına kimse girmemiş olsun ama günümüzde evlilik yaşı da çok yukarılara çıktığı için bu pek mümkün değil. Zaten o yaşlara kadar hiç cinsellik yaşamaması da bastırılmış duygulardan dolayı bazı psikolojik rahatsızlıklara sebep olabilir.

Bekaret değilde kadının geçmişteki ilişkileri önemlidir. Kaç erkekle birlikte oldu? ne tip adamlardı? birini aldattı mı? Bunlar o kadının gelecekteki ilişkisi veya evliliği konusunda önemli ipuçları verir. Tabi gönül ister el değmemiş, hayatına kimse girmemiş olsun ama günümüzde evlilik yaşı da çok yukarılara çıktığı için bu pek mümkün değil. Zaten o yaşlara kadar hiç cinsellik yaşamaması da bastırılmış duygulardan dolayı bazı psikolojik rahatsızlıklara sebep olabilir.
roman yazmissin reis .s

Geçmiş ilişkileri önemli diyor.
Ne bu tramer kaydı gibi SMS atıp öğrenebiliyor muyuz kazası belası var mı diye.
hicbir şekilde öğrenemezsin kanka geçmiş ilişkilerinde neler yaşadığını öğrenebilmenin bir yolu var aslinda ama burda söyleyemem.

hicbir şekilde öğrenemezsin kanka geçmiş ilişkilerinde neler yaşadığını öğrenebilmenin bir yolu var aslinda ama burda söyleyemem.
Doğrudan sorarak ögrenemessin tabiki ama bazı işaretlerden yola çıkarak varsayımda bulunabilirsin. Atıyorum vücudunda büyük dövmeleri varsa, fazlasıyla dışa dönük bir kişiliktir ve çok sayıda tek gecelik ilişki yaşamış olma ihtimali yüksek. Ciddi bir ilişki, evlilik düşünüyorsan öyle birini kafadan eleyebilirsin. Hal tavır olarakta geçmişlerine ilişkin pek çok ipucu verebilirler.

İnsanları geçmişleriyle b*k kesesinde yargılamak neymiş ya… Kalpler bir mi? Karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü var mı? Ee alüminyum? EEE? Bana ne benden önce ne yapmış, ne içmiş, kimle sevişmiş? Biz sütten çıkma ak kaşığız ya… Çkümüzü sadece işemek için kullandık ya biz de geçmişlerimizde… pazardan portakal seçer gibi dışardan kadın seçelim bu çürük, bu olgunlaşmamış, ha bu iyi bak ele avuca geliyo ve ilk ben elledim… shsjsjjdjskss geçiniz ya…

Gönül ferman dinlemez. Çiğerlerini de okusan, kalbin başka şey der. Hatırı olsun diye bir dövme de sen yaptırırsın.

Zaman oyle bir zamanki
herkes Anasinin kizi bekaretmi ariyorsunuz Saka gibi

milletin bacak arasıyla
uğraşmayı bırakın artık

Çiftlerden biri bakir ise karşı tarafın da bakir olmasını isteyebilir ama değilse bakir istemesi çok bencilce

kaç yıldır buradayım
kötülük çirkeflik
gevşeklik yvşaklık olmadı
bakire sayılır mıyım hakim bey

eskiden nüfus cüzdanlarında medeni durumlarına bakire yazılırdı kızların, ne manyaklık
o neydi cidden yaa

acilen kapatılması ve bir daha açılmaması gereken konular:

1-evlilikte bekaret önemli midir değil midir?
2-hesabı kim ödemeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri