Evlilikte bekaret önemli midir değil midir?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 898 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine sert bir giriş yapmışsın konuya bilader .d @Xasthur
Klişe olucak ama zihin motorize çalıştıktan sonra istediği kadar bekaret önemsemesi güzelleyim abi bir faydası yok. Kimisi için önemlidir kimisi için değildir insanlık önemlidir. Ne biliyim zamanında şehvete yenilip yaptıktan sonra pişman olanlar zaten kadınlar oluyor. Erkeğin böyle bir ızdırabı olmadığı için rahat at koşturuyor bu bir gerçek. Zaten diğer arkadaşlarda türlü türlü sebepleri anlatmışlar.
Ulan kadın sünneti yapan adamlar bekaretini korumasını istedikleri kadına daha kötüsünü yapmış oluyorlar zaten. Hatta 1500 ler de haçlılar sefere giderken karılarına bekaret kemeri taktığı bile rivayet edilir. İnsan korktuğu şey için kendi çirkinleşip sonrada ordan güzellik bekleyen aciz oç`larıdır kimi zaman.
Sadece etiyopya , sudan ya da somaliye has değil. Bunlardan evvel her lanet çağda insanın başına bela olmuş bir durum , bilhassa kadınlar için.

Dul arkadaşlar da bakire değil. Onlarla serbest dimi arkadaşlar. Sıkıntı yok yani. Allahın emriyle evlenmiş boşanmış.

ben evlenmis ayrilmis coluk cocuga kavusmus yasini basini almis olgun yasda bir erkegim
ben bugün bu yasdan sonra bekaret beklentim yoktur

2013 yılında forum ortamı harikaymış. 21 sayfa uzamış mevzu. şu konuyu bugün açsanız kimse ciddiye alıp da konu sahibi ile huhatam olmaz. sonra niye forumlar eskisi gibi sarmıyo. al işte...

denk geldiğim kızlar bakireyim ama deneyimli severim diyorlardı
erkeklerde bu normal ama bizde malesef normal değil diyorlardı

sustum ve haklısın dedim

erkeklerin
gururla bakire olmadıklarını söylemeleri
ne kadar ilginç değil mi

ben bu konunun rastgele birkaç sayfasını okuyup çok gülmüştüm jdjdj bakın benim de geçmişte çok cringe bulduğum yorumlarım var ama hiç böylesine cahil olmamışım.

ee karar verdiniz mi nabtınız kdjx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri